NNC STREET SLIDE 13.6 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 18.5.2009.

  1. B

    B Gearhead

    AJAMAAN SAAPUNEILLE TIEDOKSI

    Portilla aika moni tivasi että miksi katsastus on kiinni vaikka kello ei ole vielä 11.00 kun ilmoituksessa oli että katsastus on siihen asti?
    Taisi olla luki häiriö koska ilmoituksessa oli:

    Katsastus klo 8.00

    Kilpailu klo 11.00

    Missään ei ollut ilmoitettu että katsastus kestää 11.00 asti.
    Kyllä jokainen tietää että jossain vaiheessa voi osanottaja määrä täyttyä jolloin ilmoittautuminen pitää laittaa kiinni. Sillä takaamme jo ilmoittautuneille riittävästi aikaa ajaa lajittelulähtöjä.
    Pahoittelemme tapahtunutta, mutta ensi vuonna aikaisemmin paikalle.

    B
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, toi kannattais yrittää tehdä selväks, että katsastus alkaa klo 8 ja mukaan mahtuu rajallinen määrä kilpailijoita, sen lisäks olis oivaa jos olis joku takaraja jolloin ilmoittautuminen viimeistään päättyy niin kisatkin voisivat alkaa suunnilleen ajallaan.
     
  3. 843

    843 1st gear

    jos ne osaa lukea niin sitten ne ei ymmärrä mitä ne on lukenut ja mitä sitten pitikään tehdä ja koska :poff: :poff: :poff:
     
  4. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Muutama vuosi sitten, kun kävin Capricella kokeilemassa, teki järjestäjä jo etukäteen selväksi, että katsastus loppuu tiettyyn aikaan mennessä. En muista, oliko maininta OD:lla vai NNC:n omilla sivuilla. Siitä kuitenkin lähdetään, joko nopeusrajoituksia tai yöunia uhaten. Tuolloin en muista mainintaa max. osallistujamäärästä. Jos sellainen on, niin se täytyy mainita. Se houkuttelee porukan ajoissa paikalle (ehkä).
    Ylipäätään, mikä vaivaa ihmisiä, kun joka paikkaan pitää mennä viime tipassa. Jos katsastus alkaa klo 8.00 niin menette sinne ja kuuntelette vaikka MP3:n uusinta levyä tai pelaatte nettipokeria läppärillä vuoroa odotellessa.
    Pystyyn kuolleita varttimailin paikkoja alkaa olla Suomi täynnä. Ne mitä on jäljellä, niin noudatetaan järjestäjän ohjeita. Vaihtoehtoisesti valittajat itse järjestää paremman. Muistakaa, että kommentit epäonnistumisista löytyy täältä hyvin nopeasti.
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Me oltiin hyvissä ajoin aamulla paikalla, meidän lisäksi muutama muu auto paikalla, eli nou proplem ja lähettiin muuten sit viimeisinä kilapiljoina eli nou proplem siitäkään, ainakaan meillä... :rotfl:

    Ei kai tosta nyt voi vetää herneitä nenään jos pikkasen myöhässä joku tulee ja ei pääse ajamaan, tapahtuma on yksi päiväinen ja järjestävä taho ei todellakaan ole tuhatpäinen joten johonkin se raja on vedettävä, eli ensi vuonna ajoissa paikalle niin ei oo hätää ja tuskin tulookaa :rotfl: :rotfl:
     
  6. sbc350

    sbc350 Gearhead

  7. kautsi

    kautsi 3rd gear

  8. Make.S

    Make.S Gearhead

    Kyllä oli hurjan näköistä kun iso auto piirsi n. 200m kahta leveetä viivaa mennen reunasta reunaa ilman kaasun nostoa...rispekt.
    Pikkuveikkaa( oli järkkärinä) oli kiva kiusata kun "nopeat" eurot tai japsit katteli järjestäin ameriikkalaisten takavaloja. :rotfl: ja muutama nopea kuplu sai vielä lisää verenpaineen noususuhdanteeseen.
     
  9. sbc350

    sbc350 Gearhead

    no joku ehti sit jo lataa ennenku ehdin korjaamaan linkitys kämmini :rotfl:
     
  10. jknR

    jknR Gearhead

    Impalan vedoista olisi kiva nähdä videota! Not for chick´s...
     
  11. kh72

    kh72 1st gear

  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

Kerro tästä muillekin!