nnc street slide 15.6.2002

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja kossu, 10.6.2002.

 1. kossu

  kossu 1st gear

  elikkä lauantaina 15.6 ajetaan hyvinkään lentokentällä katu autojen kiihdytys kilpailut joten kaikki mukaan joko ajamaan tai katsomaan lippujen hinnat on 6e.TERVETULOA
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko aikataulusta tietoa, monelta homma alkaa?
   
 3. mg

  mg Gearhead

  nonii, mie tossa meinasin jo laitaa kyselyn, että onkose nyt vlk vai ennen jussia ovela. :smile:

  juuh. sinne kaik' kynnelle kykenevät..
  tietääkseni rata on 'katukunnossa' niinkus nimi jo enteilee. luikasta voipi olla, mutta ei se mitn kuhan o kalustoo paikalla.

  ja millon alkaa.. kait jotain klo.10.00 tai jotain.. siihen aikaan ite meen kahtomaan.
   
 4. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Kisa alkaa klo 10, katsastus kahdeksalta. Hyvinkään kenttä on todella liukas enkä toistaiseksi ole löytänyt ainakaan asvalttitieltä kadulla vastavia olosuhteita. Samapahan tuo on kaikille, mutta isopalomiehet siellä hyötyy kyllä, pienillä ei oikein saa pitoa. Ajotouhuthan on tarkoitettu pääasiassa jenkeille, mutta mukana oli alunperin euroille normaalit street A ja B luokat Power Cuppiin liittyen. Power Cup jää kuitenkn pois koskei onnistuttu järjestämään kolmatta osakilpailua ja kaks olis cupille turhan vähän, joten A:ta ja B:tä ei ajeta vaan sinne menevät autot siirretään ilmeisesti street brackettiin tai streetmaniin. Järjestäjiltä saa tarkempaa informaatiota; 041 5600617. Streetmanissa maksaa yks neppi 5€, sisäänpääsy on 6€ / nuppi ja kisaluokkiin jälki-ilmoittautuminen 25€:tä.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tosta radan liukkaudestahan voidaan olla
  montaa mieltä mutta rataennätys Hyvinkäällä
  on muistaakseni 9,68s, ja ei ole ainut laatuinen tapaus että on mennyt 9 puolelle.
  Tuskin on kehä kolmosella vastaavaa pitoa!

  Kaitsu (yksi järjestäjistä)
   
 6. kossu

  kossu 1st gear

  hyvikään kisojen katsastus alkaa klo 8 ja itse kisa klo 10,power-cup jää pois mutta luokat A ja B(euro/japanautot) siirretään normaaleiksi kisaluokiksi ja maksaa vain normaalin ssw osallistumismaksun (25 euroa)myös street man luokassa on mahdollista ajaa em.autoilla.hyvinkään ratahan on normaalia asfaltia ja kovaahan siellä pääsee jos laitteessa on potkua ja se toimii,sutiihan se nissan micrakin ku on alusta ja renkaat ku kiinalaisella aasikuskilla!joten ei paukutella jos ei ole millä paukuttaa,mutta tosiasiahan on että ei siellä ole liimaradan pitoa mutta pito paranee päivää myöten kun kumia tulee rataan.ja onhan rataennätys edelleenkin 9.68sec/225km/H,ensi vuodelle rata liimataan niin eiköhän sitten löydy muita juttuja,paikalle on tulossa myös kilpalaitteita suorittamaan testejä joten nähtävää riittää kaikille joten tervetuloa kilpailijat sekä yleisö hyvinkäälle viettämään vaudikasta viikoloppua.t.peco
   
 7. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  No, eihän se rata pidä edes kehä III:n edestä, mutta ko 9:n vehkeet on siellä harvemmin livauttelemassa. Loppupäivästähän se on pikkuhiljaa parantunut kumin lisäännyttyä pinnassa ja liimaus tuntuu ainakin noissa länsirannikon kisoissa auttavan tosi paljon. Vaan eipä noilla ajoilla sillä lailla ole merkitystäkään kuin kuriositeetin vuoksi, kun ottaa ne kellot pois niin se on ihan sama katsojalle meneekö ne autot 10 vai 11 sekuntia. Jokainen rata on oma hommansa ja Hyvinkäällä ajat on olleet yleensä vähän huonompia kun muualla, mutta itse kilpailut sitäkin parempia!
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  totta,kehä 3 on pitoa ku bostikissa ku tsiikaa kuin liikenne siellä etenee;)tottahan se on että ajat jää vähän kun ei ole radassa liimaa,mutta tulevaisuudessa on,tärkeintähän on että laitteita pääsee testamaan ja kyllähän se on facta että kilpailijat ja katsojat luovat hyvän tapahtuman,kun luotu hyvät olosuhteet;) tervetuloa race fans.t.peco
   
 9. merc

  merc Gearhead

  Niin tuleehan sinne Harley luokkakin ajamaan.
   
 10. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Älkääkä liimatko jatkossakaan, kyseessähän on KATUkisa vai onko jossain kaupungissa liikennevaloissa liimattu alue?
   
 11. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Toi liimaus on vähän kakspiippunen juttu. Yleisö, ja miksei kuljettajatkin haluais nähdä kovia aikoja ja niitä ei oikein ilman pitoa tule. Tehokkaammilla laitteilla myös tahtoo sutia liki koko matkan mikä raiskaa renkaat aika tehokkaasti, siitä ajamisesta ei ehkä saa ihan niin paljon irti kuin paremmalla pidolla. Se taas aiheuttaa sen, että tehokkaammat vehkeet ei ehkä niin mielellään sinne tuu ajamaaan mikä taas heijastuu ajettuihin aikoihin, jotka ehkä herättävät ihmetystä yleisössä.
  Toisaalta taas toi liukkaus tasaa mukavasti tehoeroja, eli pelkällä teholla ei pitkälle pötkitä. Tosin Isorenkaiset nelilinkkivehkeet osaavien säätäjien kanssa kyllä pääsevät huonommallakin radalla ja saavat itse asiassa etua muihin verrattuna hyviin olosuhteisiin.
  Mutta mutta, muistaakseni vaikkapa viime vuonna Hyvinkäällä kaavioissa oli suurin osa autoista muutaman kympin sisällä toisistaan mikä teki sen, että yllätyksiäkin pääsi syntymään ja sen luulis olevan yleisön kannaltakin mukavaa, ettei lähdöt ole tekniikan kestäessä mitenkään ennalta selviä.
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  jeps olen samaa mieltä mopemanin kanssa,olemme usean vuoden keskustelleet kerhon sisällä liimauksesta ja se tosiaan kaksipiippuinen juttu.ainahan joku kärsii kun toinen voittaa,ensi vuonna kääntyy tilanne toisinpäin,en usko että näiden katuratojen liimaus heikentää ns.vakio katuautojen pitoa radalla mutta tehokkaampien autojen suoritukseen se vaikuttaa positiivisesti ja ajat toivottavasti paranee ja onhan se ns.turvallisempaa kun on pitoa eikä tarvi sladissa vetää koko varttimailia kylmä söyrinki perseen ympärillä.t.peco/nnc
   
 13. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ihan totta, ei ole fiksua sudittaa 400 metriä. Mutta ne ajat, ei ne ole mitään katuaikoja vaikkakin muuten vertailukelpoisia.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  no se on kyllä suhteellista mikä on verrannollinen katuaika,sama asfalti on kadulla ja radalla,sutii molemmissa,viittaan aiemmin mainittuun juttuun nissan micra.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  säätiedotus:lauantaiksi luvattu poutaa! eli
  kaikki vaan kiihdyttämään hyvinkäälle!
  pidämme huolen että aurinko paistaa!
  terv:NNC
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  jeps säät suosii jälleen kerran nnc:een kisoja,varmasti menee osallistumis ja katsojaennätykset rikki,on kuulema tulossa katsojia ja kilpailijoita suomen rajojen ulkopuolelta!!!ja nehän ovat suomen parhaimmat katukisat kaikilta osin!tsemppiä kaikille,mukana ollaan!
   
 17. kossu

  kossu 1st gear

  kiitoos ja kisoja pistetään pystyyn parasta aikaa täydellä tohinalla ja sadekin näyttää jo pikku hiljaa hellitävän ja eestin miehet sanoi että merellä jo täys auringon paiste jo meidät kohta lämmitää. ja tere tulemst.
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  jees,tääl merellä arska paistaa eikä tuulta ole nimeksikään,eli teill on hyvät kelit tulossa lauantaiksi,pitäkää hyvät kisat,itse kisaan täällä vetten päällä duunis.t.peco
   
 19. ZxKimmo

  ZxKimmo Gearhead

  Tuollainen streetcup sarja olisi todella tervetullut, muistakaa ottaa myös prätkä-luokka mukaan. Esim. Hyvinkään kapinassa prätkät juotuivat ajamaan Streetman luokassa, joten ei päästy ajamaan pudotuksia.
  Kiikalassahan oli viime vuonna prätkäluokka.
  Onko muuten Hyvinkään tuloksia missään päin nettiä nähtävillä.
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  tuloksia värkätään parhaillaan kuten myös kuva materiaalia,mutta kestää hetken,ovat sit näkyviss kerhomme sivuilla,t.peco/nnc
   

Kerro tästä muillekin!