NNC Street Slide 2005

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B, 11.5.2005.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No nii; eihän Käkö mitään kasien päälle ymmärrä niin sehän on tietysti heittänyt "ylimääräset" sytkäpiuhat mäkeen, että päästään alueelle. Ihmetellyt tietysti loppupäivän, että miten tää voi olla kallellaan kumpaanki suuntaan, joku tässä mättää? :rotfl:
     
  2. VesaR

    VesaR 1st gear

    12.8 ja 179kmh - omat parhaat - tosin vielä pitää kiriä edellisen omistajan 12.3 eeen - no pari kymppiä tiedän jo nyt miten hoitaa mutta loppu on kivuliasta :rotfl:
     
  3. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Ilo oli meidän puolellamme, hyvä että pallo meni oikeaan osoitteeseen. Kivaahan tuo oli tulla hyvinkäälle taas muutaman vuoden jälkeen. Ja todella iso kiitos järjestäjille.
     
  4. Mr. Breeze

    Mr. Breeze 1st gear

    Hyvä ettei tullut isompia vahinkoja ja sait vehkeet nippuun. Nimimerkillä "yks pällistelijä..."

    Ihan jees meininki oli tänäkin vuonna. Harmi vaan kun tämä kesä menee jenkittömänä, eikä viime vuonnakaan tullut Camarolla käytyä kokeilemassa... Jos ens vuonna olis paikan päällä muutenkin kuin katsojana.
     
  5. timppa

    timppa Gearhead

    Hyvinkäällä hankittu naaman punoitus ja polttelu ( :mad: ) häipyy pikkuhiljaa, tosin siirtyi tänään selän puolelle... :oops:

    Mikä ajokki leväytti sen öljyn radalle? Tuli käytyä makkarakojulla juuri silloin.
    Ensi vuonna täytyy varata omat eväät matkaan (tai olla nälissään) oli arvokkaan puoleista pullamakkaraa tarjolla.

    Eipä ollut montakaan katsojaa jäljellä pudotusajon aikaan Finaalista puhumattakaan. Streetmanejäkö porukka tulee katsomaan? :odroll:
     
  6. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    öljyt radalle heitti mattamusta fiesta
     
  7. SCR

    SCR 1st gear

    hieno tapahtuma. järjestäjät rentoo porukkaa. tollasissa tapahtumissa on hauskaa kaydä ajamassa. kiitokset järjestäjille!
     
  8. VesaR

    VesaR 1st gear

    Ja tuuninki autoja ei tänä vuonna ollut suunnilleen yhtään samoin moottoripyöriä...taisi olla yhtäaikaisia kilpailevia tapahtumia...
    Toisaalta ihan hyvä noin, olisi muuten kestänyt skabat jonnekin 8-9 aikoihin yömyöhään :lol:
     
  9. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    JEP. Mukava tapahtuma taas.

    Vain yksi lähtö koko päivänä, ja sen jälkeen varikkoväki kutsui pullakahville.
    14.3 sek / 166,5 kmh

    Täytyy mennä illalla johonkin syrjäiselle tielle harjoittelemaan nopeampaa vaihtamista Kiikalaa varten.

    Sen verran nimittäin ottaa pattiin.....

    Myös jotain säätötoimenpiteitä täytyy kokeilla.
    Mitä jos kokeilisi 750 vacuumi Holleyn tilalle 850 tuplapumppua?

    Olisi nimittäin yhdellä kaverilla antaa lainaksi sellainen.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Niinku siinä ilmanputsarissakin lukee neljäkax 6, minkähän takia siinä pitäs sitten olla 8 piuhaa? :rotfl: :rotfl:
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kyllä ILO oli meidän puolella. Illalla kun oltiin päästy kotiin ja pahin pettymys meni ohi niin taisi pallo vähän vuotaa ja meitä alkoi jo naurattaa. Millä te täytitte ne pallot, ilokaasullako? :rotfl:
     
  12. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    [quote="Käkö
    Niinku siinä ilmanputsarissakin lukee neljäkax 6, minkähän takia siinä pitäs sitten olla 8 piuhaa? :rotfl: :rotfl:[/quote]

    HEMI SLANTTI oujee. 8)
     
  13. Tomaso

    Tomaso 3rd gear


    Ei ole kaikilla mahdollisuutta olla paikalla 6-7 tuntia. Siellä oli mm. paljon vanhempia lastensa kanssa. Lapsilla harvemmin riittää mielenkiintoa 2-3 tuntia kauemmin. Lajitteluissa näkee kaikki mielenkiintoiset laitteet. Yhtä lajitteluiden jälkeen poistunutta kaveriani lainatakseni "Pudotusajot eivät tarjoa mitään uutta nähtävää". Sama ilmiö näkyy fyyran kisoissakin: loppuun asti kisoja seuraa vain "kouralllinen" katsojia.

    Lisäksi suurin osa väestä ei edelleenkään osaa varustautua ulkoilmatapahtumiin. Kyllä aurinkoisessa hellesäässä lippis tai muu häikäisyltä ja auringolta suojaava päähine, aurinkolasit, aurinkosuoja-aineet ja oikeanlainen vaatetus helpottaa kummasti olemista. Itselläni on aina omat eväät tapahtumissa mukana: ei tarvitse jonottaa, ei kauhistella hintoja eikä syödä epäterveellistä rasvaista p*****. Vaatii tosin vaivaa tehdä eväät ja kanniskella kylmälaukkua, mutta kukin toimii arvostustensa mukaan. Street Slidessä puffetin hinnat näytti suorastaan edullisilta jos vertaa esim. fyyran kisoihin. Hyvinkäällä on helppo käydä vaikka tapahtuman tauolla parin kilsan päässä kaupungin ravintoloiden kunnon antimia nauttimassa.

    Radan kunnostustauko oli pakollinen kun fiesta öljysi rataa parisataa metriä maalipäästä. Hyvin järjestäjät siitäkin suoriutuivat mm. pari kuskia ajoivat kyseisellä ratapuoliskolla "ennätyksiä" kunnostuksen jälkeen. Pudotusajokaavioiden laatimis- ja järjestämistauko oli tavanomaista lyhyempi. Pudotuajoissa tauot on välttömättömiä mm. tekniikan jäähdyttämiseksi ja näiden taukojen pituus yleensä riippuukin paljon kilpailijoiden tarpeista.

    Hyvät oli kapinat tänäkin vuonna.

    Tv. "Yks koko päivän paikalla ollut katsoja"
     
  14. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Koskahan joku järjestää ekat Katuautokisat Suomessa, siis Hot Rod Magazinen tapaan siirtymä ilman huoltoja, kolme lähtöö putkeen ilman huoltoja / tankkausta ja ylimääräsiä jäähdyttelyjä ja tulosjärjestys aikojen keskiarvon mukaan?
     
  15. bbford

    bbford Gearhead

    Toi olis muuten kova juttu! Loppuiskohan se iänikuinen,väsynyt "ei tolla voi ajaa kadulla,ei se ole OIKEA katuauto" paskanjauhanta jos kisat ajettais tolla tyylillä.

    Uusimmas hot rodissa oli muuten juttu uudesta kisa "tyypistä",eli ne järjestää viikon aikana vissiin 5 kisaa,joka päivä uusi rata uudella paikkakunnalla,matkaa ratojen välillä muutama sata mailia.Eli drag race versio one lap of america kisasta. Pitää ajaa koko matka,ei saa kuskata trailerilla mutta kilpurilla saa VETÄÄ traileria/kärryä jossa mahdolliset varaosat eli sai myös korjata välillä.
    Muita sääntöjä ei sit paljon ollutkaan.Jos haluaa ajaa kisabensalla niin aja,omat on rahat.

    Jos täällä vedettäis toi WCC pikakelauksella viikon sisään?... :D
     
  16. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Ai ne ajetaan putkeen, paluutieltä suoraan stageen!? Missä on 4DFUNCLUB?
     
  17. NHRA

    NHRA 1st gear

    Kesällä 2002 tuli seurattua Jenkkilässä paikallisia "Ford-natikoita" eli Fun Ford Weekend -tapahtumaa. Siellä oli yhtenä luokkana True Street, joka ajettiin just tähän Mopemanin mainitsemaan tyyliin eli ensin 30 mailin katuajo letkassa, sen jälkeen lineuppiin jossa 30 minuttin jäähdyttelytauko (konepeltiä ei saa avata) ja sitten kolme peräkkäistä kierrosta joiden keskiarvo ratkaisee.

    Niissä kisoissa True Street luokkaan osallistui muistaakseni yli 70 autoa, ja voittajan keskiaika oli 10.xx eli ihan mukava. Oli muuten aika komea letka kun 70 autoa lähti maantielenkille.

    Mua ainakin ihan oikeasti kiinnostaisi tuon tyylinen kisa.
     
  18. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joo, ton tyylistä konseptia tarkotin. No ei nyt niin kauheen vakavissaan, mutta olishan se kiva jos joku joskus tollasenkin kokeilis järjestää. olis ainakin yks osallistuja :rotfl:
     
  19. Käkö

    Käkö Gearhead

    Mä luulen et Kiekukin tulis mieluusti häviämään tommosen kisan... :rotfl:
     
  20. bbford

    bbford Gearhead

    Mua kiinnostais kans ottaa osaa.
     

Kerro tästä muillekin!