NNC STREET SLIDE 2013 Kiihdytyskilpailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 25.5.2013.

 1. 1320

  1320 Gearhead

  Jos kyseessä oli tämä, niin meni muistaakseni jotain 11,6. Tosi hienosti rakennettu alkuperäisine kapseleineen ja alkuperäisellä pakoputkenpäällä varustettuna, mutta oikeasti turbo suhisi aika terhakkaasti. 8)
   
 2. Mr J

  Mr J 3rd gear

  Juuri tämä. Hieno Sleeper! Takarenkaiden leveyskin paljastuu vain tietyistä kuvakulmista. :)
   
 3. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Oli kyllä hieno Sleepper Amazoni.

  Mites tuloslistaa.., onko tiedossa mistä ja milloin löytää?

  Harmi, et rupes sataa just kun saatiin haastajaankin vähän vauhtia ja kumia rataan. :(
   
 4. Panze

  Panze 3rd gear

  Luulis että tuonne päivittävät aikoja? → http://www.nncgarage.com/
  Ja kiitos järjestäjille. Mukavat karkelot oli :)
   
 5. nikke97

  nikke97 1st gear

 6. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 7. laakkius

  laakkius Gearhead

  naapurin cudakin meni 12.2 ja loppuja 249km/h.... :rotfl: Ajanottovehkeissä tuntu olevan ajoittain jotain vikaa, vikaa, vikaa....
   
 8. MercComet

  MercComet Gearhead

  Mainiot oli metelit jälleen ja kirkossa järjestävä kerho taitaa käydä kun kuitenkin säkää kävi sään kanssa jälleen - vaikka sade tulikin lopulta.

  Pariin vuoteen ei kuvia oo tullu mistään juuri julkaistua, mutta laitetaas tämmöistä settiä:
  http://public.fotki.com/MercComet/cars/ ... eet_slide/
   
 9. laakkius

  laakkius Gearhead

 10. sbc350

  sbc350 Gearhead

 11. seppokuvat

  seppokuvat 1st gear

 12. gremlin

  gremlin Gearhead

  Juu, aivan tolkuttoman vaikeeta!!!
  Jos tuut ajaan ET Bracketissa niin 14.5 on ylaraja, eika vaadita katsastusta. Heads Upissa pitaa olla katsastettu, mut eiks katuautojen pitaskin olla katsastettuja ja sillonhan muutokset lukee otteessa???
  Ja lisenssin(henk. koht. vakuutus onnettomuuksien varalta) voi maksaa paikan paalla, 25e, ihanan kallista..
  Ja jos sun auto ei mene alle 14.5s niin ei sun tartte murehtia juurikaan turva saannoista, kunhan pysyt kaistallas. :wink:

  Ja noi turvasannothan on laitettu suurimmaks osaks ihan vaan vittuiluks kuskeille, niillahan ei missaan tapauksessa ole ajateltu kuskin turvallisuutta, ja loput saannot, mikka on myaskin vittuilua, on muitten turvallisuutta varten, so who cares???? :odroll:
   
 13. El 60

  El 60 Gearhead

  Onneks on noita hymiötä , muuten menis vittuiluksi.
  Osaan näistä sääntö kysymyksistä sainkin vastauksen Yv:nä. Kiitoksia kovasti. Ja kyllähän noi toiset kuskit on neuvonu. Saas nähä uskaltaako paikan päälle pilkattavaksi 8)
   
 14. mätiäinen

  mätiäinen Gearhead

  Tuostakin näkyy hyvin miten liukas ja ennen kaikkea likainen toi rata oli. Tuohon tapahtumaan kun saataisiin edellisenä päivänä joku föönis tapahtuma joka toisi kumia rataan ja pölyt pois niin sielä ajelis jo kummasti vaikka uuden rata ennätyksen (tietysti bräketissä) mutta kuitenkin. Kiitos kuitenkin järjestäjille - hyvä tapahtuma jälleen. Kumit tuli ajettua sisään ja samoin kuskikin (ei siis kirjaimellisesti kuskin osalta)
   
 15. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Bjöörneboris on rento meininki ja [mutu]tsydeemit valovuoden edellä jonkun kattojärjestön touhua[/mutu] :odroll: , ajaa kerkee vaikka tankin tyhjäks jos se tahkoominen on se itse tarkoitus.
   
 16. F-body

  F-body 3rd gear

 17. B

  B Gearhead

  Rata oli kylläkin harjattu edellisenä iltana klo 22.00 jälkeen mutta eihän se kaikkea poista.
  B
   
 18. C-barge

  C-barge Gearhead

  Kyl tos asvaltissa tai jossain on jotain poikkeuksellista joka ton pidon aikaansaa. Mut ei siinä mtään, se tasoittaa peliä ja pääsee tuolla silti jotkut vehkeet käsittämättömän kovaa. Uskalin rataennätys on hurja rikottavaks ainakaan autolla, eikä taida olla pyörälläkään mikään läpihuutojuttu.
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Ja tähän aikaan vuodesta leijuu tota siitepölyä sen verran, että harjaus paria tuntia ennen ei välttämättä auta, kun rata on taas ajojen alkaessa keltaisena.
   
 20. Jza

  Jza Double Gearhead

  Mitenkäs se teitin proomu laukkasi? Yhden vedon bongasin tuosta videolta missä 10.8/247, mutta ajettiin varmaan useampikin...
   

Kerro tästä muillekin!