NNC Street Slide 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B, 21.3.2017.

  1. ikäläinen

    ikäläinen 3rd gear

    hyvin toimi homma ja hieno kelikin!! Kukahan ajoi parhaiten et bracket? Me ilmeisesti toisena 10,3s/223km/h
     
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Takalalta, Jenekistä talvella ostetulla motilla ei tullut yhtään kunnollista vetoa ja oksens sit ilmeisesti todella huolella. Tdonnäkösesti vainakin veivejä ja ehkä papurakin poikki, megalohko paskana jne jne. Kannetkaan tuskin on selvinneet vaurioitta.
     
  3. josu

    josu Gearhead

    No voi harmi,onnex ei hajonnut enempää
     
  4. MarcoK

    MarcoK Gearhead

    PANOX Dartin vetoja:

     
    cdv70 tykkää tästä.
  5. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Pientä tarkennusta. Takalan Valiantin tekniikkamurhe ei vaikuttanut kiihdytysradan käyttöön. Mutta muutamaa lähtöä myöhemmin uudempi Valiant voiteli oikean radan jostain 300 metristä eteenpäin. Näin pudotusajot ja loput Blacklist ajot jäi ajamatta. Ajattamista jatkettiin yhdellä radalla. Noin tusinan lähdön jälkeen joku prätkä voiteli vasemman radan jarrutusalueen jolloin poistuin paikalta klo 15.33. Ilmeisesti autoilla jatkettiin ajattamista...?
     
  7. 1320

    1320 Gearhead

    Päästiin muutama testilähtö ajamaan ja saatiin me jotain säädettyäkin, vaikka rata toki aika liukas olikin... Ja kiitokset vielä Footbait Cortinan porukalle sähkön lainasta, sai latailtua Malibun akkua lähtöjen välissä.:odwink:

    Tossa videolla näkyy noita mun suddailuja...


    Ja tuossa on muutama sekalainen kuva varikolta. https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2017/NNC+Street+Slide+17.6.2017/
     
    cdv70, MercComet ja kapa73 tykkäävät tästä.
  8. TATU

    TATU Gearhead

    Löytyisikö keltään videota päivästä, olisi kiva nähdä miltä oma riftaaminen näytti, alkoi lentokenttä jäämään vähän kapeaksi...
     

Kerro tästä muillekin!