NNC STREET SLIDE WEEKEND 14.06-03(15.06VPV)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mopar355, 31.5.2003.

  1. mopar355

    mopar355 1st gear

  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Onko lentokentälle hyvät opasteet ja laittaako järjestäjä omia tienvarsikylttejä tapahtumasta?
    Käsitinkö Streetmanin oikein, vitosen lähtö ja ei muita kuluja?
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Kun käännyt vaan oikeesta moottoritien liittymästä, niin opasteita alkaa löytymään. Eli Hyvinkää/Sahanmäki. Kävin viimevuonna paikalla, ja opastus oli kyllä hyvä. (löysin perille)
     
  4. kossu

    kossu 1st gear

    Street man/ 5 € lähtö + sisäänpääsymaksu
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikäs helvetin härveli se Mosse oli ? Kertokaapa lisää jos tiedätte.
     
  7. mg

    mg Gearhead

    oikein mielenkiintoinen yksilö.
    kummosia asioita en tiedä siitä, mutta mutta;

    ruiskulla ja orkkis koneella? varustettu kahden turbon mosse. turbot on jäähdyttimien kanssa kuskin takana, pikku turbo pyörittää isompaa...

    oma mielipide: on vauhti kadonnut jonnekkin muutaman vuoden aikana, onko joku muukin huomannut tämän? tosin tässä tapauksessa ajalla ei niin suurta merkitystä ooo, kunhan on kunnon meininki.
     
  8. Puuhis

    Puuhis Gearhead

    Tais hyvinkäällä olla vaan turhan liukas rata, mutta rupeshan se sit muutaman lähdön jälkeen kulkemaan sinne kympin puolelle... mitenhän olis menny alastarossa?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi Mosse tarttis kyllä nähdä livenä....
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    On se hieno peli. Siinä on ainakin asennetta hommaan ihan kybällä :grin:
    Vähän vaan alkaa sekin olla huolestuttavan tunattu, siihenhän oli tullut hirmusen kiiltävät kromivanteetkin taakse sitten viimenäkemän. :lol:
     
  11. late

    late Gearhead

    Väitetään että hyvinkäällä on liukas rata mutta onhan tapahtuman nimikin Street`n`SLIDE ja paino sanalla SLIDE eli jätetään se pidosta hössöttäminen muille.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ja eihän katujakaan oo liimattu eli Streetman-hommana Hyvinkään tapahtuma antaa aika hyvän kuvan autojen todellisesta katukunnosta.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo,ja liukkaana pysyy jos samaan malliin sitä vettä siihen burnispaikalle heitetään.Ei siinä ole tarkoitus mitään uima-allasta pitää vai kuinka?Osa porukasta on tajunnut homman juonen ja kiertää sen lätäkön.Katurenkailla siinä ei ole mitään järkeä pyörittää sitä rengasta.Tuloksena on että lokasuojat on vettä täynnä ja sitä sitten levitellään pitkin,muka lämmintä ja pitävää rengasta ennen valoihin asettumista.No yleisöllä on ainakin hauskaa kun kaikki vehkeet sutii,ja varikolla voi sitten kehua että on vaan pirusti tehoa kun sutii.

    Vähän järkeä siihen touhuun.Kiitos
     
  14. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei tuo Hyvinkään kenttä vastaa pidoltaan lähellekään edes katuolosuhteita, vaan on heikompi. Ehkä jotain soratietä? En tiedä mistä pidottomuus loppuu siellä, ehkä asvalttilaadusta? Länsirannikon kisoissa radat prepataan, ja ne onkin saatu aika hyviksi. Vaivan suuruudesta en tiedä, mutta siellä on tosiaan mahdollista ajaa myös kelvollisia aikoja eikä vaan sitä slidea. Sama probleema koskee myös Kiikalaa, vaikkakin vähän vähemmässä määrin, ja kummassakin paikassa pito paranee kyllä ajamisen myötä. Hyvä se ei silti ole koskaan. Jos toi linja tuntuu hyvältä, niin mikäs siinä sitten, tehokkaammilla autoilla siellä kuluu lähinnä tekniikka ja renkaat ja tänä vuonnahan se ei niitä juurikaan ollut houkuttanut paikalle. Mutta itse kisa oli kyllä tällä kertaa hyvä, erot oli sopivan pieniä ainakin D:ssä.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    mosse kuulemma pitää sisällään kaksi scanian kaksuurinta turbo on kuulemma ollut jon kauan turbotettuna
     
  16. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jaa. Kuulemma.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kirjoitteletko sinäkin hönössä??
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös se mosse ole ihan laillisesti rekisterissä? korjatkaa jos oon väärässä. On muute näkemisen arvoinen laite!
     
  19. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

  20. cstm

    cstm 1st gear

Kerro tästä muillekin!