No, jokos V8 kelpaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Arto65FB, 19.8.2004.

  1. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    V8 tupsahti postilaatikosta eikä vielä yhtään moitetta ilmestynyt tänne. Alkaa olla painotukset kohdallaan? 8 sivua kiihdytystä vain Euroopasta, 23 sivua harrastajatapahtumista (ml. V8-kiihdytyspäivä) eikä yhtään amerikan rahalla rakennettua trailer queenia.
     
  2. petu54

    petu54 2nd gear

    No oli melko hyvä numero. kotkan ja haminan yhteiskuvausjuttu on kuvattu melkein puoltoista vuotta sitten! autojen omistajat olivat hassun nimisiä, ku oli pikkasen väärin kirjotettu ja freakrace kilpailun voittanut herra ei suinkaan ajanut kaverin farmaria vaan ihan omaa sedanMercuryä. Ruotsalainen kustomichevy on asiaa verrattuna niihin helvetin hilipatipippaabilletttökeryyksiin mitä v8 on yleensä täynnä. Ja mun 2 autoakin oli päässyt lehteen. foorti näkyy ku oikein tarkasti suurennuslasilla katsoo ja suomenlippufarmarichevytalviauton olen onneksi hävittänyt jo viime keväänä kyllästyttyäni GM tuotteen ainaisiin vikoihin. Fordilla on mukavampi ajaa ku se hajoaa harvemmin.
     
  3. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Joo ja se Ford hajoaaki sitten niin, ettei pääse moneen päivään kotiin ja joutuu kirjoittamaan johonkin freakien painotuotteeseen tarinan, että edes jonkinmoinen järjen valo säilyisi?

    Lehdestä en tiedä kyllä mitään, kai se tarvii kiskalla selata.

    T: se-joka-lisäsi-kai-45-litraa-vettä-Fordinsa-syyläriin-pick-nick-reissulla-ja-vaihtaa-takapyöränlaakerit-tien-päällä alias Forvolet
     
  4. Chrome

    Chrome 1st gear

    Ah! entäs se A-bombers iltakäynnistys joka ei ottanut tulta alleen :lol:
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ihan liian vähän kisajuttuja. :rotfl:
     
  6. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Ryökäleen Kossit! Ette taida tietääkään, että puhutte nyt paapalle, joka luultavammin lanseerasi takavuosina Do Dad´sissa "Känni Käynnistykset"? Vrt. Mies, joka toi rock´n´rollin Suomeen... Tervehenkinen harrastus, jota ei hennoisi lopettaa eläkeiässäkään, vaikkakaan lakien mukaan Vehmaalla moinen toiminta ei ole enää sallittua.

    En ole vieläkään nähnyt ko. lehteä!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyvä lehti. Todella hyvä lehti pitkästä aikaan.

    "Normaalista kaavasta" poikkeavia, pari hieman erikoisempia autoja käsitelevät jutut oli hieno mauste perinteiseen linjaan.

    Samoin Chevy 48 ja Mustang juttu väänsivät hyvin rautalangasta mikä työmäärä autoon pystytään käyttämään ihan sujuvasti.

    Nopean selauksen jälkeen erityinen kiitos hyvästä värien valinnasta ja useimpien juttujen kuvat olivat hyvän tasoisia.
     
  8. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    No juu peijoona taitaa V8 tilauksen lopettaminen saada odottaa vielä jonkin aikaa, jos vaikka tuo taso olisi nousussa...jopa mopojutussa oli jotain totutusta linjasta poikkeavaa, kerrankin ei taas yksi swedish-style-mietocustom-jollain-hienolla-maalauksella....
     
  9. homer

    homer Double Gearhead

    Ihan hyvähän tuo uusin kasi oli. Vaan ei ole Veekasi enää vuosiin aiheuttanut samaa innostusta kun uuden Mobilistin näkeminen v...maisen työpäivän jälkeen eteisen lattialla...
     
  10. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    No juu, olihan siinä tällä kertaa ihan lukemistakin. `48 Chevy on kyllä cool ja johan tuota tuli ylistettyä Tampereellakin näyttelyn hienoimmaksi!
    Kimppaesittelyssä oli tosiaan vähän hassun nimistä sakkia, mutta olihan juttua sentään vähän päivitetty, että autojen omistajat pitivät kutakuinkin paikkaansa.
    Ihan jees läpyskä, vaikka tuskinpa tuota tulee yhden numeron perusteella uudestaan tilattua...
     
  11. MH

    MH 3rd gear

    Aina kun on omasta autosta kuva se on hyvä lehti. :lol:
     
  12. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Näytti olevan taas eteläpohojam`maan ukolla purkuun meneviä suomi-letukoita.Ei kai se perkele ole ostanut ja aio purkaa sitä -67 Impala USN-66:tta kun oli oikein kuvan kera vaikka tekstissä puhuttiin -65 Bel Airista,ja se -64 Impala IIL-81,mistä se oikein kaivaa noita esille???Liekkö sekään oikein purkukunnossa?Lumet näkyi olevan kuvaushetkellä maassa mutta ei sitä vielä kevättalvella näkynyt siellä kun kävin paikan päällä.
     
  13. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Juuh olihan noit taas "vain osina" myytäväksi...tais olla jopa yksi avokin; ihme hiippari :eek: Toivoittavasti joku ostaa ko. kaarat; siis kokonaisina, ellei ne aivan toivottomia raatoja ole.

    Nooo, asiasta toiseen; kyllä se aika koittaa jolloin näitten piilojamesfarmareidenkin osiin pilkkojia pilkataan :)
     
  14. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Olen aivan samaa mieltä, voi että kuinka se kauniisti aurinkossa kiiltelikään siellä Big Wheelsissä :p
     
  15. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Kuinkas onkos uudessa kasissa yhtään sota-ajan autoa ilman Mazdan penkkejä, Volvon akseleita ja sevyn pikkulohkoa? entä onko hyvännäköstä Harley-tyttöä??? ts. kannattaako ostaa lehti?
     
  16. redneck

    redneck 1st gear

    Ihan hyvä lehti oli tällä kertaa. Tuntuu vaan että liian moni hieno kotimainen auto jää esittelemättä. Kisajutut kuuluisivat Vauhdin Maailmaan.

    Anteeksi vaan tyhmyyteni, mutta WTF on 48-Chevyn jutussa mainittu englanninpyörä?
     
  17. petu54

    petu54 2nd gear

    Ois se ollu hienoa että siinä mustang jutussa olisi ollut alkuperäisellä kernillä päällystetystä paksista otettu kuva. :rotfl: Ja nyt näyttäisi löytyvän joka numerosta myös entisöity 50-luku Buick. Hienoa pojat! Ja mistäs muut ei tykänny!
     
  18. late

    late Gearhead

    Englanninpyörästä juttua http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=4604 lehti oli ihan ok mutta en tilaa uudelleen tämän lehden perusteella.
     
  19. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Kyllä lehden taso notkahti ihan maan alle; mun lärvi on siel... ja auto viel lisäks kahdessa kuvassa.
     
  20. tapio

    tapio Gearhead

    Mielestäni jälleen kerran pettymys. Onneksi lehti ei enää tule tilauksena vaan kioskista sen voi tarpeen mukaan ostaa.

    Ulkomaisilla lehdillä on suuremmat lukijakunnat, suuremmat budjetit, tiukempi fokus ja nämä seikat tietysti näkyvät lehtien ja artikkelien tasossa.
     

Kerro tästä muillekin!