No Prep / Street Outlaw Drag Racing

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja GS, 3.11.2017.

  1. Catiska

    Catiska Gearhead

    Näinhän se on. Omani talutin pari kertaa fyyran kapinoihin toissa kesänä. Viime kesä jäi työttömyyden vuoksi väliin, ei vain irronnut fyyran kilpailumaksuihin rahaa.
    WCSC on taas eri puolella Suomea joten se ei juuri halvemmaksi tule, tai ainakin satasia per kisa rahaa menee, joten sikäli suht sama vaikka vedän jatkossa fyyran juttuja.
    Mutta jotenkin suht vapaa noprep puhuttelee enemmän, BL on oikein passeli formaatti siihen. Mutta kun omat kädet ja auto ei riitä että pääsisi listalle niin on jäänyt enemmän ”jos miehen” osaan sen suhteen. Fyyran kisoihin sentäs pääsee rahalla ;) Pokaalit joutuu ostamaan itse jos sellaisia haluaa.

    Mutta tuolla omalla kommentilla tarkoitin että näitä BL kiinnostuneita voisi olla enemmänkin minun lisäksini jos BL:n järjestäjät jaksaisi samaan tapahtumaan lisätä vaikka Jos miesten listan ajamaan paikoista 11-20. Tuo määrä olisi jo niin iso että körököröautoilla (mitkä ei joutavien sääntöjen vuoksi mahdu ”paskalistalle” voisi päästä ajamaan kisaa. Tai sitten pitää teipata Dusterin kylkeen toiset ovet jotta pääsee PL:n kapinoihin ajamaan...
     
    Muokattu: 1.12.2017
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Se BL:kin perustuu siihen et osallistuu. Sinne listalle ei pääse jos ei osallistu eikä yritä. "Ehkä sataa" osasto nyplää pitsii himoissaan. Lajissa jossa jokaisessa ryhmässä on vain yksi voittaja per kisa, se lähestymistapa et kaiken pitäis onnistuu aina ja heti on väärä.
     
    cutlass cruiser tykkää tästä.
  3. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Blacklist pysyy top10 listana mutta voihan se olla että tulevaisuudessa järjestetään esim. BL open tai muuta vastaavaa. Tuossa tämän hetken listassakin on jo tarpeeksi duunia ja siihen ku paiskais 10 autoa lisää niin vois pikkasen homma karata käsistä. Sen sijaan kukaan ei estä tekemästä vastaavan tyyppisiä listoja. Ja kun se päivä koittaa että jokin muu lista haluaa haastaa BL:n niin ajamme varmasti. Ja muistakaa nyt se ettei meidänkään listan autot vedelly alle kympin aikoja ekalla kaudella ja edelleenkään tuolla ajallahan ei ole oikeasti mitään merkitystä vaan sillä kumpi on eka maalissa. Samoin kuin melkein jokaisessa kisassa nähdään viivalle nukahtamisia tai punavaloja. Itse ajoin tällä kaudella 1700 kiloisella ja alle 500 heppasella. Kauden päätteeksi päädyin listalle ja nyt pitää vähän tehdä töitä jotta keväällä voi yrittää pysyä siellä listalla. Hauskanpitoahan tuo on.
     
    supo ja Herje tykkäävät tästä.
  4. pinola

    pinola Gearhead

  5. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Ja eikun heti ilmoittautumaan. OOOliks tää dadis vai mihnä?
     
  6. GS

    GS Gearhead

  7. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  8. josu

    josu Gearhead

  9. Catiska

    Catiska Gearhead

    Nyt taisit ravistaa väärää puuta :p
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Oi kyllä! kaiholla muistelen sitäkin kun laitettiin hemit rinnakkain tuusulanväylälle, nopee steitsaus ja sit läpät levälleen! Sitä mukaa kun räväkkä alkukiihtyvyys alkoi laantua niin tuleva tappio alkoi selkiintyä. Sieltähän se hemi-jagge lähestyi eikä mitään voinut. Lopulta ei näkynyt kuin pisteenä horisontissa. Hemi oli puhunut, pöly tuskin laskeutunut vieläkään ja tuusulanväylä ei ole enää ikinä entisensä. Siellä on nyt kamerat.

    Kakkalista FTW!
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  11. GS

    GS Gearhead

    Tänään klo 21.00-00.00 uusimmassa Suomessa esitettävässä Street Outlawin kkolmen tunnin erikoisjaksossa Discoveryllä Bristollin 100000-taalan No Prep kisa ja No Prepistä muutenkin aika kattava infopaketti.
    Kannattaa katsoa vaikka vielä ei kiinnostaisikaan, laji ainakin tulee ymmärretyksi ja suunnilleen se missä jenkeissä mennään tällä hetkellä.
     
    Muokattu: 19.1.2018
  12. josu

    josu Gearhead

    ^
    Mikäs se ennätys olikaan ja missä ja milloin ajettu?
     
  13. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Aika hiljasta tuntuu olevan! Liekkö vielä pääsyt edes maaliin:eek:!
     
  14. GS

    GS Gearhead

    Niin, mikä pointti tässä olikaan? Siis topikin aiheen suhteen?
    Entä millä ja mitä pitäisi olla ajettu ja missä jotta tähän topikkiin saa oikeuden keskustella ilman lapsellista vittuilua? Onko tähän jokin indeksi joka pitää alittaa vai/tai sitä ei saa alittaa?
     
    Muokattu: 19.1.2018
  15. josu

    josu Gearhead

    Ei tässä mitään pointtia ole,saa kai sitä kysellä miten kovaa kukin on ajellut elämänsä aikana,itse en oo päässy kun 9 puolelle,tavoitteet on kovemmat.Vaikkei tämä ookkaan mikään "miten kovaa olet ajanut"topiikki niin reiluuden merkeissä sitä voisi kertoa kun toinen kysyy reilusti.
     
    xarper ja 1960 tykkäävät tästä.
  16. GS

    GS Gearhead

    Edelleen, miten tämä omista tekemisistä ja tekemättä jättämisistä tässä elämässä liittyy tähän topikkiin ? Sitä paitsi, eikö tätä varten ole jo olemassa ihan oma topikkinsa?
    Minulta voi toki kysellä privana tai naamatusten ihan mitä tahansa, jos se nyt on jollekkin se ”sydämmen asia” ja voinpa anovalle parhaassa tapauksessa vilauttaa jopa ajokorttia tai tiliotettakin jos siitä jonkun elämä oikenee?
     
  17. josu

    josu Gearhead

    Onko sulla kaikki inkkarit kanootissa?Kysyin ihan reilun kysymyksen ja sain jonkun ihan puuta heinää vastauksen.no kerro se pankkitilin saldo ja ajokortin buxtaavit niin helpottaa kummasti
     
    xarper, 1960 ja et1133 tykkäävät tästä.
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juuri eilen illalla katselin Discovery:lta Street Outlaws 100K Race Bristoll Tennesee jakson, jonka nauhoittelin aiemmin viikolla...mielenkiintoinen parin tunnin mittainen erikoisjakso ja juurikin tätä No Prep kisaa, on se kieltämättä huimaa touhua :odcool:...no kallista romuahan siellä tuli myös jonkun verran.
    Kannattaa katsoa ketä kiinnostaa...löytynee Youtube:stakin :pinup:
     
  19. GS

    GS Gearhead

    Näin, itse asiassa jaksohan oli kolmituntinen, josta eka tunti oli siis jenkkilän No Prep kuski ja lajiesittelyä. Pari seuraavaa tuntia mentiin tuon viime kesän Bristollin kisan parissa.
    Romuahan kuitenkin tulee paljon vähemmän kuin missään kotimaisessa rallikilpailussa, mutta joo, toki No Prep kisoissa sattuu ja tapahtuu. Mutta, oikeasti ei kuitenkaan isompia mällejä sen enempää kuin missä tahansa kisoissa, vaikka tukivarsia ja lasikuitua toki menee ehkä hieman enemmän kuin ”pappakisoissa".
     
  20. GS

    GS Gearhead

Kerro tästä muillekin!