nokka-akselin sisäänajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 23.7.2005.

  1. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Yks syy on se, että Compin nokkia asennetaan myös muita merkkejä enempi, samalla satunnaisotannalla keskustelupalstoille kirjoittelijoista. Comp on myös handlannu markkinointipuolen niin hyvin, että ensimmäisiä valmistajia mitä ihmisille tulee nokista puhuttaessa mieleen, on CC. Moni nokkaswappi mitä itekki tiiän, on tehty "takapihalla kuusen alla" tyyliin vanha pois, uus sisään ja kovaa ajoa.
    Monesti jotain palstaa ihan mielenkiinnosta lukiessa, vaikkei omaa autoa mitenkään koskettais, kun joku kysyy nokkaehotusta, sieltä nousee CC, ja eritoten XE-sarja. Nää ketkä jo valmiiks kirjottelee foorumilla, myös on yhtä hanakoita kirjoittamaan epäonnistumisista, joissa toki muistetaan sulkea käyttäjän virhe aina totaalisesti pois. Nää ketkä ei kysele nokkia, vaan valkkaa ite, ei varmasti myöskään yhtä hanakasti tule ns. puskista kertomaan kuinka meni vituiks.

    Siis ei mulla ole mitään tietoa tai kompetenssia sanoa onko niitten nokat huonompia vai parempia kuin muitten, mutta yllämainituilla tekijöillä on myös merkitystä asiaan huomattavastikkin.
     
    tero79 tykkää tästä.
  2. kipi79

    kipi79 3rd gear

    Ainahan sitä voi esim asennusrasva unohtua tai sinkkipitoisen sisäänajoöljyn käyttö. Tai liikaa jousipainetta, jne, jne. Paljon pieniä juttuja, jotka kaikki pitäisi muistaa.
     
    tero79 tykkää tästä.
  3. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Harva taitaa malttaa jättää sisemmät venajouset pois sisäänajon ajaksi, niin kuin usein suositellaan...
     

Kerro tästä muillekin!