Nopeasti kuivuva maali

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja maxvo2, 2.1.2020.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ponuun tarkoitus tuhertaa muutama kuvio vanhan maalipinnan päälle.
    Maalaus tulee kylkeen ja ruiskulla en tee, koska en omista ko käikälettä ja kuvioiden koko on n. ½m2 kappaleelta. Kuviossa käytetään useampaa sävyä. Homma täytyy saada päivässä pulkkaan.
    Onko muita vaihtoehtoja kuin 2-komponenttiset (teollisuus)maalit ja kovetetta hiukka enemmän että rapsahtaa suht äkkiä kovaksi. Töpöttämällä lienee pakko tehdä? Vanha maalipinta on kamala mutta hirveä, eli huolta ei kannata pinnan laadusta kantaa.

    Mitäs suosituksia tarjotaan??
     
  2. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Onko se wanha pinta nitroselloosaa? ...Siis jotain joka sulaa tinneriin? Maalarit varmaan tietää mikä kaikki kiehuu... Lienee kaikki. Miranoolia pintaan, Miranoolia :D ...Se on tämä täydellisen tietämättömyyden antama tietämättömyys ja viisaus niin kivaa.
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Mastonin One sprayt kuivaa tosi nopeasti.
    Sprayta on myös kaksikomponenttisena.
    Jos käyttää oikeita automaaleja, niin kovetteita on eri nopeuksisia, ei tarvitse seossuhteilla värkätä.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Paukkumaalit on nopeita.
    Lämmön lisääminen on parempi nopeuttaja kun sekoitussuhteen korjailu, jos akryylejä käyttää.
    Lateksit on parissa tunnissa kuivia... Joten sopinee lähtökohdan selityksen mukaan parhaiten.
     
  5. juk1

    juk1 3rd gear

    Beltonin molotow spray maalit kuivuu nopeesti,tarttuu hyvin ja sävyjä löytyy perkeleesti. Eri suuttimiakin löyttyy hyvin. Katutaiteilioiden suosimia maaleja.
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kiesi on maalattu joskus 80-luvun alkupuolella . Lakka hilseilee ja kiiltoaa viimeksi ollut 90 luvun alussa, ehkä. Pohjalla lienee orkkis 71 vuoden tehtaan maali. Mikäs on arvio noille Mastonin One spray maaleille? Täytyy kuitenkin teipata rajapintoja sävyjen välillä.
     
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Aika hyvin peittää ja tasoittuu.
    Mun mielestä paras noista marketti kilikaleista.
    Osta puteli ja testaa.
     
  8. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Eikös hiottavat pohjamaalit ole nopeasti kuivuvia? Minusta jossain mastonin pohjamaalissa luki että hiottavissa 30min maalauksesta?
     
  9. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ostin purkin tuota Mastonin One spraytä. Kuivui tosiaan nopeasti ja ei valu pystypinnassakaan. Kaksi kerrosta maalasin vartin välein.
    Koealueella oli kaikki pinnat tarjolla, pl. kirkas pelti. Ainakaan tunnin jälkeen ei kuplinut. Jos huomenna samassa jamassa niin tuolla mennään.

    Täytyy kuitenkin Pohjoisen Elitistille antaa pisteet Miranoolista. Sehän se on automaalien perusta! On varmaan tässäkin valtakunnassa pirun monta pirssiä sudittu ja suihkutettu Miranoolilla.
    Mä poikkesin Waldon kanssa linjasta kun naapurin pajasälli suihkutti vuonna 1983 kirkkaan punaisen SADOLUXIN Waldon alaosaan ja katto valkoiseksi. Komee oli!!:p
     

Kerro tästä muillekin!