nopein lava-auto suomessa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja kaasua, 9.9.2006.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Mun mielestä tuo musta/sininen ei ollut sama auto jonka Ojaniemi rakensi? Käsittääkseni Ojaniemen rakentama(s&r esitelty) olis ulkoisesti lähes samassa asussa yhä,kuin lehden ilmestymisen aikaan? Ainakin nuo oli erilailla levitettyjä takaosistaan,tuo pehevan levitys oli "pyöreämuotoinen" ja taas Ojaniemen camino mukaili alkuperäisempää tyylisuuntaa tuon levityksen osalta!
     
  2. Jay75

    Jay75 1st gear

    Muistaakseni Riston Camino oli kyllä eri sävyinen kuin tuo mikä on kuvissa, se oli violetti jossa oli jonkinlainen häivytysmaalaus eli violetista väri vaihtui muistaakseni punertavaksi...
    Kone oli Sämpy Santalan vanha kisakone, näin ainakin Riston veli mulle kertoi, 331 oli kuutiotuumia ja 600 hp.
    Koneen se kauppas siitä jonnekkin, en muista minne mutta korin osti rullaavana Bergströmin Mika Raahesta ja kauppas sen sitten eteenpäin.
    Kävin aikoinaan katsomassa Riston ekan vedon Ylivieskan lentokentällä, siellä järjestettiin katuautokisoja ennen ku ne siirty Kalajoelle, tuloksena oli poikki kiertynyt kardaani. 8)

    Ja kaikesta säälittävin juttu on että, mies on hurahtanut tätänykyä tuningiin ja asentelee pleikkareita Celicaan, voi vittu sanon minä :wc:
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    paitsi riston celica on myyty, ja tilalla on 350Z , joka nayttaytyi acs ym nayttelyissa, nyt on tyonalla zetan ahdettua ja kaasutettua voimanlahdetta jossa rima on korkealla.
    Auto nahdaan varmaan enskesana niin stripilla kuin driftingissa, autoon ei tuu pleikkareita, :soosoo:
     
  4. Jay75

    Jay75 1st gear

    Ilmeisesti Risto on tullut järkiinsä? :odroll:
     
  5. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Ei kun tuo on eri camino.
    Kalajoella otettu kuva....muuten etupuskuri on tehty tuohon samalla muotilla kuin siihen ojaniemen caminoon.
     
  6. -31

    -31 Gearhead

    Tossavainen ajoi ennen Super Comppiin siirtymistä keltaisella 302cid -72 Caminolla kymppejä.
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Niinpäs muuten ajoikin ja tämäkin auto esiteltiin street&racessa tai V8:ssa aikoinaan!
     
  8. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Tietääkö muuten kukaan missä tuo linkin Camino nykyään liikkuu?
    Kylkimaalaus on varma tunniste.
    Kiinnostaa vaan kun siinä on tullut joskus istuskeltua, kaverin entinen auto.
     
  9. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    heitäppä street&race lehen nro tai scannaa kuva jos löytyy ?? kun sen verran tiedän tuosta omasta keltaisesta caminosta että se on jossain street&race lehessä ollut esillä. ja joku huhuili että siinä on ollut joku tooosikireä viislitranen tekniikka joskus.

    kiinnostaisi nähdä juttu vaikkei olisikaan sama auto kuin tämä minun 8)

    tuollaisena se mulle tuli 2001 http://www.geocities.com/jonathan_fin/camino-keula2.jpg
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    En osaa sanoa oliks toi camino sama, mutta tekniikkana siinä oli Anders Smedsin muistaakseni SA ja ehkä Pro Stock luoakssakin käyttämä comppimotti. Oisko ollut peräti niin, että toi motti häipy johonkin pohjoseen, kenties Kemissä jossain SC projektissa josta ie ikinä kuitenkaan valmista tullut?
     
  11. -31

    -31 Gearhead

    Tossavaisen Caminon moottori tuli Falkestedin Mikiltä. Laatikko oli PG ja peränä 9" spoolilla. Itse asiassa auto oli Tossavaisen ja Karttusen yhteisprojekti ja sen parhaat ajat tuolla tekniikalla olisi olleet vasta tulossa! Super Comp kuitenkin houkutti ja pojat hommasivat Plyma Arrow funnyn, jossa 302 palveli alkuvuodet, ja sai myöhemmin tehdä tilaa 509:lle. Ja siitä alkoikin melkoinen menestystarina Super Compissa!
    Moottori meni Kakkiselle joka ajoi sillä Super Stockissa Novalla.
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Mielestäni ex-tossavainen ei ole sama auto kuin jonimac:in auto! Koetan kaivaa sen lehden esiin missä tuo ex-tossavainen esiteltiin.
     
  13. SG480

    SG480 1st gear

    Motti oli siis ex-Falkstedin/Mäkelä. Se tuli tänne Kakkisen Pasilta ja istutettiin nykyiseen Kiviniemen Pekan Funny cariin. Auto tehtiin ajovalmiiksi mutta jostain syystä kaverini ei sillä koskaan ajanut vaan rullaava Daytonaa myytiin Tähkäsen Mikalle ja motti meni Pietarsaareen keltaiseen Novaan. Moottori paukahti sittemmin Porissa jonka jälkeen ainakin koko yläkerta taidettiin myydä Kalajoelle.
     
  14. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Katos, mun luulottelunihan oli kutakuinki metsässä! :rotfl:
     
  15. SG480

    SG480 1st gear

    Kyllähän sun pitäis tietää/muistaa mitä 800 km päässä on tapahtunut viis vuotta sitten :rotfl:
     
  16. OL550

    OL550 1st gear

    Street&Race 5/94
     
  17. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    ei sama auto.tuo camino on ollut tummansininen valkoisella kuitupellillä ennemmin.asusteli seinäjoella joitakin vuosia.oli ex-kaverilla jonkin aikaa joka ei sitä saanut maksettua ja myyjä haki pois.
    sittemmin auto meni kauhajoelle puroahon anssille josta ostin sen ko.5-litraisen moottorin ja laatikon pois.puroaho maalautti sen keltaiseksi ja tais myydä rullaavana pois.
    ja se 5-litraisessa oli weiandin stealth imusarja,joku lussu nokka ja ite kairatut isopalotila-kannet+peltisarjat.että se siitä kireestä...meni se kostealla piellä sivaria tossa kaminossa.
    moottorin remppasin ja laitoin silloiseen harraste-autooni,keltainen -64 pontiac parisienne 2d ht.siinä oli mustat SS-raidat ja puskurit kuitua.auto ja tekniikka meni hyvinkäälle aholahden kaitsulle joka tais myydä sen espooseen???rekkari on NBF-88.
     
  18. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    ja eikös tossa jotakin vuosia sitten westcoast kisoissa ajanut keltainen 77-84 scottari jossa isolohko?jos en väärin muista niin meni kanssa kympin puolelle.ja ainakin silloin oli kilvet kiinni..
    tai sitten kuuluisat sienet ovat tehneet tehtävänsä... :rotfl:
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Olisko ollut just tää mistä oli tuolla juttua:

    Kilvissä joo mut olikohan se silloin vielä ihan leimassa, saattoi ollakin. Mut tossa nykykuosissaan se ei ainakaan enää vaikuttais leimakelposelle :wink:
     
  20. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    sama auto.
     

Kerro tästä muillekin!