nopein lava-auto suomessa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja kaasua, 9.9.2006.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    No Kiikalassahan homma on lähennä pidosta kiinni, vähän riippuu alustasta ja renkaista kuinka hyvin siellä menee tasaseen. Jos ei sudi, ni sit menee aika tasaseen, eli siitä tota reserviä on tosi huono päätellä. Mutta on siinä vielä käyttämätönträ reserviä jäljellä, konetta ei oo käsittääkseni kierrätetty lähellekään edes huipputehon kierroksia.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kiikalassahan toi harmaa Dodge tais mennä jotain 11-12 aikoja.
    Alastarossa kateltiin sitä tarkemmin niin on se hieno laite mut kadulle sitä ei enää saa kauniissa unissaankaan, on siinä niin radikaaleja muutoksia. Samaten kuin on siinä aikaisemminkin kovia aikoja kulkeneessa keltaisessa Chevy-pikupissa.
    Sinänsähän tolla katujutulla ei oo mitään merkitystä aiheessa "Suomen nopein lava-auto" mut toisaalta taas sehän on sitten ihan sama mikä koppa siinä on päällä jos se koppa on vaan ikäänkuin vaan kuorrutuksena täysverisen kilpurin päällä :wink:
    Vaan se hauskin, nopein ja härskein Suomen radoilla liikkunut lava-auto taitaa olla se Ruåttin puolelta käynyt kutosen aikoja ajellut Fredrik Fagerstromin Pro Mod -vehje ('66 Chevy) 8)
     

Kerro tästä muillekin!