Nopeita veneitä..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja X-Speedy-X, 25.2.2005.

  1. X-Speedy-X

    X-Speedy-X 1st gear

    http://www.dragboats.com/video/video_ma ... 45709d1177

    Tiedä taas mille osiolle tää ois pitäny pistää.. :rotfl:
    Mutta on se 8 moottorit noissakin.. :p

    Mutta miten kulkee... :eek:
    Tuskin on vesisuihku laskeutunut lähtöviivalla kun puaatti on jo maalissa... :wink: :wink: :wink:
     
  2. lesabre

    lesabre 1st gear

    Joo ne pitää täällä jotain F1-veneitä nopeina...Nopeimmat noista kulkee vartin alle viiteen sekuntiin ja kelaa huippuja päälle 250 mph,siviiliversioinakin (noita tosiaan on jatkuvasti myynnissä jenkeissä siviilipuolella) tietty vähän vähemmän,mutta mahtaisko parit valitukset saariston asukeilta irrota kun antaisi tollaselle villisti viritetylle,suoraputkiselle 454:lle vähän jenkaa :p V8 on vastaus kun halutaan mennä ***tin kovaa, maalla tai merellä
     
  3. Tommi_82

    Tommi_82 1st gear

    TOSI rouhee peli :eek: Tuommosen kun sais uisteluveneeksikin 8)
     
  4. timppa

    timppa Gearhead

    Uisteluveneeksi!?! Käytetään sitä kasikoneen voimaa oikein. Suoritetaan pikatroolaus. :wink:
     
  5. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Jessus mutta kulkee ja ihan kylmällä potkurilla!!? :eek:
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Toi on jo alkoholin väärinkäyttöä :p , mutta toisaalta se nousi plaaniin suhteellisen äkkiä :lol: . mutta uisteluveneeksi?? hetimullekaikkitänneihmisille varmaan sopiva :odroll: .
     
  7. Bob

    Bob 1st gear

    Noissa videoissa ei näytetä kun ne tekee ennen lähtöä burniksen etujarrut päällä. Höyry vaan nousee potkurista. Joskus näytöksissä potkurimetalli oikein hehkuu punaisena.

    F1-veneissä on ennen kisaa potkurin päällä semmoiset sähköiset potkurin lämmittimet. Varikkohenkilökunta käyttää niitä myös teevedenkeittiminä. :D
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mä muistan joskus vuosia sitten lukeneeni Vauhdin Maailmasta jutun missä toimittaja oli päässyt ens jonkun kiihdytysauton kyytiin ja se piti sitä menoa tosi hurjana ja kehui kuinka tommosia voimia ja kiihtyvyyksiä on pakko kunnioittaa. Sit se oli päässyt samalla tavalla jonkun kiihdytysveneen kyytiin ja mainitsi kokemuksestaan että hän oli kuvitellut silloin auton kyydissä että se oli huiminta menoa mitä voi olla mut veneessä istuessaan se oli varma ettei siitä voi selvitä hengissä eikä se autolla kiihdyttely ollutkaan enää sen elämän hurjin kokemus :rotfl:
    Ja kyseessä oli vuosikaudet kaikennäköisillä kilpureilla itekin ajanut kaveri.
     
  9. bootsi

    bootsi Gearhead

    Pöh.. Artsi Nyqvist varmaan vesihiihtäs ton perässä. :lol: :lol:

    Paremmin uistelu paatiksi sopis tälläinen --> Purkki <-- sopis pari kaveriakin mukaan ja jos juomat loppuu, vois pikaisesti käydä vaikka tallinnasta hakeen lisää. :wink:
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Helsinki-Tallinna välin ajasi suunnilleen kuudessa minuutissa, jos nyt pikaisesti oikein laskin :D :eek:
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onhan tuota tullut oltua nopean veneen kyydissä silloin tällöin. Ei ole kovin mukava nautinto mennä yli 100km/h vauhtia aalokossa.
    30 luvun tyylinen puuvene lättäpää kasilla olisi suuri nautinto ajella järvellä.
     
  12. karjalai

    karjalai Gearhead

  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tosta ne mökkinaapurit tykkäis 8)
    Kaverilla on semmonen vähän perinteisempi ja tota maltillisempi jenkkimuskelipaatti ja kun se sen hommas niin ei päästy edes puoleenväliin kesää kun paikallislehdessä kirjoiteltiin kuinka joku kaahailee sellasella pitkin öitä ja vaadittiin että niillekin vesille pitäis saada rajoituksia ettei semmosia sallittais ollenkaan. No, tosiasia on että kaveri ajeli sillä paatillaan perheen kanssa ja kun sen pienin lapsi oli tuolloin vasta reilun vuoden ikäinen niin paatti ei ollut sinä kesänä vesilä kertaakaan iltakahdeksaa myöhemmin, ja todella harvoin yleensäkään edes alkuillasta. Eikä sillä muutenkaan ajeltu kyseisellä järvellä ympyrää vaan päiväreissuja pitkin kyseistä vesistöä. Mut erehtymisen vaaraa ei oo etteikö kirjoituksilla olis tarkoitettu juuri tota, sillä se oli ainoa tuon tyyppinen vene siihen aikaan sillä järvellä. Ei suomalaiset oo yhtään kateellisia, eihän :rotfl:
     
  14. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Big Bad Chevy ja muut Kouvolan alueen asukkaat tietävät varmaan käyrälammen sieltä Kouvolasta. Sillä lammella on tullut oltua tällaisen ihan tavallisen HT veneen kyydissä noin 100 km/h vauhdissa. Aika pieneltä alkaa se lampi tuntumaan. Koneena tuossa paatissa oli 230 heppainen Mercury. Tuossa 2 litraisessa V6 koneessa oli muuten tunnelram tyylinen imusarja ja kolme 2 kurkkuista kaasaria.
     
  15. janne88

    janne88 Gearhead

    nap! nap!

    Remmin voimalla!
     
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Allaolevassa linkissä on samanlainen botski millä pörättiin kavereiden kanssa kesällä -89.
    4 ukkoa kyydissä kulki 65 solmua. Se oli aivan tarpeeksi Helsingin saaristossa.

    Hyvä murina lähtee tuosta, mutta ei liian kova.

    http://www.docktime.com/pachanga22.htm
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No eipä tuolla Käyrälammella ehdi tommosella kun saada veneen vauhtiin niin vastakkainen lepikko jo lähenee. Kannattaa varoa ettei karauta kovin vauhdikkaasti sinne pöpilän rantaan, ottavat vielä sisään :rotfl:
    Onneks tossa Kymijoessa on sentään vähän isompiakin järviä eikä vaikkapa Vuohijärvi, Saimaa tai merenrantakaan oo kovin kaukana jos sinne mieli tekee.
     
  18. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onneksi ei karautettu rantaan, eikä jouduttu pöpilään. Muuten oltaisiin varmasti vielä siellä, vaikka siitä on jo reilu 14 vuotta. Siinä rannalla oli jonkinlainen Beach tapahtuma. Tuo veneen kuski kunnostautui pari vuotta sen jälkeen upottamaan Offshore 2. luokan kilpaveneen näsijärveen reilusta 140km/h vauhdista.
    Käännös vasta aallosta tuntuu muuten aika mukavalle. Meitä oli muistaakseni kolme takapenkillä käänöksen jälkeen sinne olisi sopinut neljäskin hyvin kyytiin.
     

Kerro tästä muillekin!