Nopeusmittarin anturi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja SB, 8.10.2004.

  1. SB

    SB 1st gear

    Mopen manuaaliaskin tossa vaihdoin ja nyt nopeusmittari tuntus näyttävän km/h eikä maileja/h! Onko toi anturi eri kilsoille kuin maileille vai miten toi on hoidettu?
     
  2. hansa

    hansa 1st gear

    anturi vai ratas? Ei oo eri antuireita maileille tai kilometreille, homma on vaan nyt niin että anturi on perävälityksestä/rengaskoosta kiinni
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Entäs miten kun nopeusmittari näyttää paljon ylimääräistä, mutta matkamittari/trippi ihan oikein. Tämä ei mahdu kallooni, mistä voi johtua?
     
  4. hansa

    hansa 1st gear

    Ei kyllä mahdu mun kalloonkaan. Onkohan liian pieni pää? Mikä auto?
     
  5. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    ei kyllä taida olla muutoin mahollista kun että mittaristo on rikki..

    mutta sitten mulla ois tähän liittyvä kysymys eli mites voinko käyttää alkuperästä vaijeria autometerin nopeusmittarin kanssa? eli onko näissä mittareissa mahdollisuus säätää nopeus näyttämään oikein?
     

Kerro tästä muillekin!