Nopeustieto sähköisesti (1979 GM ) -> 1990-luvun boksiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Holley, 16.3.2014.

  1. Holley

    Holley Gearhead

    En ole ihan vakuuttunut, cruisesta huolimatta, onko 1979 Capricessa tietoa auton nopeudesta käytössä sähköisessä muodossa.
    Jos haluaisin tällaisen tiedon sanotaan 1990-luvun boksiin, niin mistäs sen saisin? Ehkä vaihtamalla 1980-luvun mittaristo olisi yksi tapa, mutta en tiedä minkälaiset erot ovat '77-'79 ja '80-'90 Capriceissa enkä huvikseni ala ihan koko kojelautaa jumppaamaan toisesta autosta.

    Tai kysytään vaikka näin: jos minulla olisi vaikkapa 1955 Chevy, jollaisessa tietenkään ei olisi yhtään mitään sähköistä, miten tieto auton nopeudesta saadaan sähköisesti tietokoneboksiin?

    Ymmärtääkseni tämä on suunnilleen ainoa "ulkopuolinen" asia, joka ei liity itse moottori+vaihteistopakettiin. Jotkut jarrupolkimen painamiset jne. saa aikalailla on/off -johtoina vedettyä eikös vaan?
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Re: Nopeustieto sähköisesti (1979 GM ) -> 1990-luvun boksi

    Nopeusmittarin lähdön päälle sähköinen malli, on tarjolla jopa sellaista, johon saa edelleen mekaanisen nopeusmittarinvaijerin paikoilleen, esim tollanen on Jeepissä käytössä: http://www.jamant.fi/nopeusanturi-cro56 ... -1254.html
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

    Re: Nopeustieto sähköisesti (1979 GM ) -> 1990-luvun boksi

    KIITOS Jamant nopeasta ja täsmällisestä vastauksesta! Näin OD parhaimmillaan toimii!

    Toivon toki, että tästä on toki hyötyä jollekin muullekin!
     

Kerro tästä muillekin!