North Blacklist ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 10.12.2017.

?

Olisiko North Blacklistalle tarvetta?

 1. Kyllä ja osallistuisin itsekin

  27 ääntä
  27,3%
 2. Kyllä, tulisin katsomaan BL-kisoja

  65 ääntä
  65,7%
 3. Ei ole tarvetta, katukisa sutinaa riittää pohjoisessa jo muutenkin

  7 ääntä
  7,1%
 1. supo

  supo Gearhead

  Nämä ajat on no prep radalta eli aivan neitseellinen pinta.
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja kyllähän se Radalle.com houkuttelee katsojia ja ehkä lisää kisaajiakin, kun siellä on Bemaria, VW:tä, Audia yms joka uppoaa kohde yleisöön paremmin kuin jenkit.
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Myös kauniita neitosia paikalla!Mutta lopetetaan tämä ja toivotaan että löytyy lisää suorituspaikkoja ja kisaajia!
   
  chevy 2 tykkää tästä.
 4. Suorituspaikat ei ole ongelma. Kisaajien vähyys on.
   
 5. XVD

  XVD Gearhead

  On tämä touhua. Pitää tässä ehyttä autua purkaa ja ihan turhaan.. Mutta ku pitäs saaha voimaa lisää ens kauelle.. Käy pian niinku niin monesti että virityksen jälkeen kulkee huonommin ja on aina hajalla... :odmad: mennyt kausi meni hyvin siinä mielessä että yhtään osaa ei menny särki.. :webmaster: mutta mutta... Eipä tuo kulkenutkaan ku 10.08 ja 216. Ens kesänä pitää päästä paaljon kovempaa.. Jos vaan rahat riittää virittää.. Ku ei näillä hommilla tienaa... :odroll:
   
  chevy 2 ja päivystäjä tykkäävät tästä.
 6. Formula400

  Formula400 1st gear

  Meillä pohdintaa myös mitä moottorille tehdään?Tietenkin lisävoimaa pitäs saada.Onko tämän sarjan jatkosta mitään uutta tietoa?Vai jääkö North Blaclistin 1 pytty meille?
   
 7. superbird

  superbird Gearhead

  Ei ole mitään uutta. Racemasteria ei ole löytynyt. Riittävä määrä ajajia pitäisi löytyä. Siinä ne suurimmat ongelmat.

  Avaan uuden aiheen nimellä North No Prep
   
 8. kaikki on pahoittaneet mielensä. Kohta kaikki pyytelevät anteeksi jotain, jostain, jonkun asian takia...
   
  jariha tykkää tästä.
 9. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tässä on näitä kalentereita järjestelty ja katseltu pian 25 vuotta, että ei tarvi kauheesti epäillä etteikö meillä noita muita kisoja pohdita ja seurata.
  Meillä on ollut noi samat viikonloput aikalailla viimeiset 10-15 vuotta, toki hiukan on poikkeuksia ollut olosuhteisen pakosta.
  Suurimpana ongelmana on että on hieman rajallista päästä tonne kentälle, ja paikallisia tapahtumia kun on, suht isojakin, niin sekin rajoittaa päivämäärien miettimistä.
  Meen on pakko on pitää kisojen välinä toi parisen kuukautta, kuukauden välillä jää jostain syystä yleisömäärä aika vähäiseksi, sitäkin on kyllä koitettu.

  Ens suvena päivämäärät on 23.5 ja 25.7.
   
  Ade62, supo, MJF ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. MJF

  MJF Double Gearhead

  Kalajoella on kanssa aika täyttä kentällä, joutuu ottamaan ne päivät mitä on tarjolla. Ei paljoa auta katsella sattuuko muita tapahtumia samalle päivälle :(
   

Kerro tästä muillekin!