NOS???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tm120, 15.4.2002.

  1. tm120

    tm120 1st gear

    Elikkä kysyisin näin...
    Vaikuttaako Nos systeemi moottorin puristuksiin mitenkään?,olen saanut kahta eri vastausta,jotkut sanoo että ei vaikuta mutta toiset sanoo että vaikuttaa...

    Miten sen saisi tietää että paljon pitäisi sitten laskea puristuksia jos ollenkaan...Kyseessä olisi moparin 340cid V8 of course...tällä hetkellä koneesta löytyy n.400hv mutta tartteis saada vähän lisää
     
  2. mg

    mg Gearhead

    jihaaa.
    elikkäs nyt vastaan oman muistin/tietämyksen siivittämänä.

    ilokaasut ei tietääkseni nosta puristeita, mutta tarvitset ainakin mukit jotka kestää +x hp -määrän kaazua (takomännät).
    Ainaskin ross:in männät niitten nettisivuilta luettuna, niin niitten pitäis kestää +250hp nitroussia. ja 340 alakerrasta en voi mennä takuuseen että se kestää.. tollasen deholisäysen. lohko voipi olla kovilla.

    veikkaan.
     

Kerro tästä muillekin!