Nostalgiakuvia on taas lisätty nettisivuille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 13.12.2005.

  1. el_loco

    el_loco Gearhead

    No prkl!!Muisti alkaa palailla pätkittäin...oishantoi pitäny muistaa että rek.nro oli 59.Kiitos kuvasta.
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tallikaveri, joka omistaa vihreän ´52 Customlinen, kertoi, että http://users.kymp.net/dsl1207w/kuvia/no ... ford55.jpg on myös ´52 Customline, muttei sama auto. Hän oli myös erittäin varma, että kuva on otettu Viitakummussa, ehkä Impivaarantiellä. AKE:n mukaan auto on ollut viimeksi rekisterissä Kotkassa 90-luvulla. Onko kellään mitään tietoa autosta ennen tai nyt? Mielenkiinnon vuoksi kysellään, ei olla ostamassa.
     
  3. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Kuva on otettu palokankaantieltä Hyrkkään talon edestä. Taustalla näkyy Hyrkkään Jyrkin Cortina joka on Jykellä kait vieläkin? Jykellä oli jo silloin ajossa myös isänsä vanha, vihreä kaksiovinen -66 kutos Dart. (nykyään 273). Hän ainakin tietäisi kenellä ko. Ford oli silloin, voin kysyä kun näen...
     
  4. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Kyl tommoin cadillacci vaan olis unelma joskus.... :oops:

    [​IMG]
     
  5. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Oton komeita kuvia edelleen... :wink:

    [​IMG]
     
  6. hot wheels

    hot wheels 1st gear

  7. hot wheels

    hot wheels 1st gear

  8. hot wheels

    hot wheels 1st gear

  9. arzi

    arzi Gearhead

    Taas on skanneri laulanut eli seuraavaksi toimiston hyllystä kerhon nettisivuille siirtyi Kanervistontien v. 1993 katukisojen kuvamateriaalia.
     
  10. hot wheels

    hot wheels 1st gear


    :eek: :D olispas vieläkin kisoja...
     
  11. arzi

    arzi Gearhead

    Nii vai olikos noi nyt sitten nimeltään Tehontien kisat? Laitoin otsikoksi Kanervistontien kun eikös ne siinä nykyisen kerhotallin kulmilla ajettu? Oiskohan kerhotallilla vielä se kisakutsu? Sieltähän sen "virallisen" nimen näkisi. :eek:

    Laitoin just myös ekan setin Utin kuvia sivuille. Niitä on lisää tuossa skannerin vieressä eli jatkoa seuraa taas kun keritään. Albumeissa ei valitettavasti lue vuosilukuja joten Utin kuvat on nyt sitten sekaisin. Historiikkisivulla taitaa lukea että kisoja oli Utissa vuosina 1994-2000. Taidan laittaa tästä uuden viestin tohon palstalle niin saavat vanhat ja viisaat ;) kertoa miten asia oli.
     
  12. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Men vähän pitkään toi em. kuvan selvitys.. Joo kysyin Jyrkiltä tuosta Foordista ja sanoi että auto on ollut käymässä heidän naapurissaan, jossa asuu Kymen automobiilikerhossakin vaikuttava Juhani Outinen jolla omistuksessa mm. -52 Museorek. Rover. Tämä mies ainakin osaa kertoa tosta autosta. Yhteystiedotkin löytyy jos tarvii..
     
  13. Sheikki

    Sheikki 3rd gear

    Kyllähän jannut näyttää nuorilta noissa vanhoissa kuvissa. Ei meinaa edes tuntea. :D
     
  14. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Se on näköjään muotia nostella vanhoja topiikkeja esille :rotfl: .

    Tunnistaako joku ittensä tai jonkun muun tosta kuvasta??
    [​IMG]

    Nappasin ton kuvan Valkealan juhannuspippaloissa -80 alkupuolella!!
    Naapurissa piti leiriä epämääräinen lauma jakomäestä :rotfl: . Ja tuolla taustalla on -64 2Dht Malibu.
     

Kerro tästä muillekin!