Nostalgiavannetta Furyn alle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Vanha tuttu, 6.8.2020.

  1. Vanha tuttu

    Vanha tuttu 1st gear

    1975 Sport Fury tosiaan potilaana. Orkkiskuosinen 215/75R14 -renkaita ja kapseleita myöten, eikä suuntaa ole tarkoitus muuttaa.

    Hiukan enemmän pyöräkotelon täytettä tuo vain kaipaisi ja omaa silmää miellyttää vanhat kunnon Magnum-vanteet, joita näihin on uutenakin laitettu. Replikoista Barzetta SS on hyvän näköinen ja halpakin, mutta onko kellään kokemusta sopiiko nuo b-bodyn alle? Saman merkin muista vanteista näytti olevan kokemusta että on ottanut monessa jenkissä jarrusatuloihin kiinni?

    7x15 tai 8x15 vanteilla ja 245/60-15 kumeilla ollut ajatus kokeilla. Mahtunee kai nuo edessäkin olemaan, kokemuksia kuunnellaan mielellään? Yläpallo on kyllä aika lähellä, olisko ~2,5 cm väliä renkaaseen.

    Ja jos jollain on ko. tyypin vanteita 5x4,5 -jaolla joutilaina niin kiinnostaa, eli saapi tarjota..
     

Kerro tästä muillekin!