Noverox

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja newport73, 2.11.2005.

  1. newport73

    newport73 1st gear

    onkos kukaan tesmaillut kyseistä ainetta,että pitäskö ihan toimiakin...jotakin 1-komponenttin muoviemulsioo,joka yhdessä ruosteen ja raudan kannssa muodostaa metalliorgaanisen suojakerroksen :eek: ....kellän tietoo :odroll:
     
  2. syynmi

    syynmi 1st gear

    Itse oon paikkaillu viime keväänä käyttöjapsini ruosteita noveroxilla ja hyvin on toiminut ainakin tähän asti. Saas nähdä miltä ensi keväänä näyttää... On se ainakin omien kokemuksieni perusteella parempaa kun jokin ruosteenestopohjamaali.
     
  3. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Itellä ainakin on hyviä kokemuksia! 8) ensinmäisen kerran käyttänyt n. 10vuotta sitten! Ei ole ruoste tullut läpi! Eikä ole ruostunut puhki!

    mutta, mutta SAMIL on vissiin hieman eri mieltä noverox:in kelpoisuudesta :wink: :wink:

    PS. kokeilkoon jokainen ite! aatteleppa ite niinku Jope Ruonansuu sanois?? :eek: :eek:
    Niin että tämmöstä :p :eek: :wink:

    :pinup:
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ei ole kauaa, kun sitä itse täällä kyselin: http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=16127

    No, sitä tuli testattua muun muassa kottikärryihin, vanhaan käyttikseen ja vaikka mihin. En tiedä vielä vaikutusta mutta so far so good...

    Toivottavasti toimii, kun sillä vetelin parit paikat tuosta autostakin. Ei ainakaan vielä (parissa viikossa) ole läpi kukkinut :odroll:

    Ja onhan noita ihme mömmöjä vaikka kuinka paljon. Toinen mikä vaikuttais sepustuksien mukaan hyvälle kamalle vanhan rohjon paikkausten pitkittämseen oli toi toi Zinga: http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=67306

    Aika näyttää kuin noi toimii, mutta pintaruosteeseen jossain V-mäisessä paikassa ilmeisesti molemmat on suht hyviä mömmöjä.

    Jännä muuten että kun etsin haulla tuota sanaa "Noverox", niin ei löytynyt tuota aiempaa threadia. Mikähän siinä riivaa? Sama homma oli, kun etsin jotain toista juttua (jota en muista mutta tiedän että varmasti täällä oli), niin ei mitään :eek:
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Toimiva aine!
     
  6. Piru

    Piru 1st gear

    en muista aineen merkkiä lieneekö ollut tätä. sivelin tosiaan pariin ratanaulaan 4vuotta sitten ja tein niistä jalkatapit prätkään,sprayllä maalattu ja ei ole ruostuneet :eek: .semmoista vaaleata räkää se aine oli...
     

Kerro tästä muillekin!