NPT 1/4 paineilmaliitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Arto65FB, 4.4.2011.

  1. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mistä voisi ostaa liittimen tai adapterin Moroson ohivuotomittariin. Siinä on 1/4 NPT -kierteellä plugi ilman sisäänmenossa. Ei ole sellaiset paineilmaliittimet hyllykamaa näissä mototeemoissa tai IKH:lla. Eikä edes sellaisessa firmassa kuin Suomen Pikaliitin. Vai olisiko olemassa adapteria 1/4 NPT -> R1/4 pikaliittimeen, kun sellaisia tietty on?
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kokeiles kysyä tuolta www.polarteknik.com . Oisin voinu kysästä ite, mut ku oon talvilomalla...
     
  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Kiitti vinkistä, tuoteluetteloa katsoin, mutten ymmärtänyt, mitä jengoja niissä liittimissä oli.
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Joo, en mäkään oikein käsittäny tota tuoteluetteloa, mut kannattaa soittaa vaikka tonne meidän keskukseen ja pyytää yhdistämään noutomyyntiin. Ne osaa kertoa löytyykö tuollasta nippeliä.
     
  5. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Hydrauliikkanippana löytyy. Esim. Hytarin koodi 207-04 on kartio npt1/4"uk / bsp1/4"uk ja tuohon nippaan vain lisäksi normi paineilmapikaliitin bsp1/4sk kierteellä.
     
  6. poison67z

    poison67z 1st gear

  7. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear


    Jep.

    Olisi saanut olla NPT-ulkokierre ja R-sisäkierre, mutta voihan tuohon pistää jatkoksi paineilmaliittimen sisäkierteellä.
     

Kerro tästä muillekin!