NT-18?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Smokend, 4.7.2010.

  1. Smokend

    Smokend 3rd gear

    kuka tietää millaisia aikoja on tämä kyseinen dart 66` kulkenut ja missä ja kenelllä liikkunut? edellinen omistaha asui vantaalla ja ennen häntä oulussa ja ilmeisesti oulussa ollut ihan kisa ajossa :odroll: ja oli autolla ajettu ihan kisaa tai ei niin olisi silti kiva tietää historiasta tarkemmin kuin aken papereista

    anyone?

    kuvia autosta löytyy alempaa... ollut ennen liila musta
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    joo,meidän tallillahan tuo oleili -91 vuodesta asti erään Jyrkin omistuksessa,ja ei sillä yhtään kisaa ajettu Jyrkin toimesta,lähinnä satunnaisesti kyläkurvailua ja hieman kumin polttoa.
     
  3. Smokend

    Smokend 3rd gear

    ahaa.. olikos millä tekniikalla silloin ?
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    alunperin 318 ja sitten lievästi piristetyllä 360,loota 727 ja 8.3/4 lukkoperä.
     
  5. Smokend

    Smokend 3rd gear

    ahaa eli siinä on sitten vielä sama tekniikka kuin oli kun ostin sen pois onkos muuten arviota mitä siellä silloin potkua oli ? tai tarkempaa tietoa mitä se kone on syönyt? ... oliko laatikolle tehty jotain? vahvistettu?
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    loota tais olla vakio.kone porattiin ja tulikohan siihen jotain 10 puristeiset männät,muista osista ei muistikuvaa,mutta liikkui se ihan hyvin.
     
  7. Smokend

    Smokend 3rd gear

    onko liikkeistä tietoa ennen -91?
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tais seistä metsässä vuosikausia ja olikohan Vaalassa tai Kestilässä.Voin kysästä Jyrkiltä auton vaiheista kun näen sitä tallilla.
     
  9. Smokend

    Smokend 3rd gear

    juu se olisi todella mahtavaa jos viittit... kiitos jo etukäteen =)
     
  10. Smokend

    Smokend 3rd gear

    kuvia saa toki laittaa jos sellaisia löytyy
     

Kerro tästä muillekin!