Nummela Kruisin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja hillo-, 4.7.2010.

  1. America

    America Gearhead

    I'm in.
     
  2. consuli

    consuli 1st gear

    OLISI PAIKALLAAN !!!

    Paikka ehdotus valintatalon edusta on kyllä liian pieni ja kulku huonoa.!
    Miksei kävisi sama paikka mistä uudenmaan gruisingiin lähettiin,isokankaan kaupan edestä?
    Olisi tilaa ja keskeisellä paikalla.
    Toivon että järjestäminen onnistuisi,on tosiaan tarve tälläisille kokoontumisille missä alan harrastajat kokoontuisivat,vaikka useammin.
    Ilman muuta mukaan tullaan siipineen...Yes!!
    Ja perjantai ilta olisi mainio..klo 18.00->
    Pitäis vaan saada tieto jakeluun että tuollainen gruisngi on,muuten homma hyytyy alkuunsa..V8 ilmotus heti päivästä ja muihinkin alan lehtiin ja sana kiertämään
     
  3. hillo-

    hillo- 3rd gear

    ja minä lucky number 7. Ja 50sCaddy idea voi poikia. miten ois jos järjestettäis jonkin sortin tapahtumaa joka kuu? esim nyt vaikka joka kuun 4:nes lauantai tai toisiksi viimeinen lauantai? äkkiä kun ala-asteen tunteja muistelin niin niitä olis yhtä monta.. :odroll:
     
  4. consuli

    consuli 1st gear

    Perjantai olisi hyvä?

    PERJANTAI ETU :pääsisi samalla reissulla halukkaat jatkoille pääkaupungin suuntaan...mut hyvä tuo lauantaikin,jos aika 19-00->.Kunhan vaan saatas nyt sovittua todellinen aika ja paikka,ettei homma kaadu jo tähän pähkäilyyn. Äänestys,paikka ja aika,mikä saa ekana 10 ääntä,siellä pidetään ja ajallaan!
     
  5. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Re: Perjantai olisi hyvä?

    No eikös aika ollut 19.00- ja paikka Prisman parkkialue :eek: ja päivä lauantai...
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ruuhkassa olltiin ja jonotettiin. Yllätys yllätys, ei lämpöongelmia. Korkeimmillaa tossa helteessä vedenlämpömittari näytti 95 astetta. Käytin sähköflektiä ainoastaan silloin kun auto seisoi ruuhkan takia paikoillaan.

    Duuniinkin ja takaisin päästiin moitteetta. Videomateriaalia ei ole kun ajaminen ja kuvaaminen ei oikein onnistu näin kädettömältä mieheltä samaan aikaan. Tarvii varmaan palkata joku kuvaamaan toi mun duunimatka. Tosin poistun kotoa yleensä tasan 4.54 aamulla, joten vapaaehtoiset lienevät vähissä. vai :lol:
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Perjantai olisi hyvä?

    Näin kai se oli puhe. Ja pääsee kai Lauantainakin piäkaupunkinsuuntaan jos on tarvis. Tänään Perjantaina taidan juhlistaa tuoretta leimaa poikkeamalla illalla Karkkilaan kaffelle. Siellä Löijyä ei ookkaan nähty kuin viime kesänä 8)
     
  8. consuli

    consuli 1st gear

    Re: OLISI PAIKALLAAN !!!

    ..jo vain Lauantaina ,klo.19.00 prismaan...tullaan porukalla !!Pilvee pukkaa,mut ei sada,ilmakin kirkastuu...
     
  9. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Olishan tuolla saanut olla enemmänkin porukkaa...
    Kiitti Luigille kahvista ja muillekkin tutuille ja tuntemattomille seurasta.
    Kehällä ajellessa bongasin 5 jenkkaria jotka oli visiin muuten vaan ajelemassa,hienoa sekin 8)

    Pari kuva sätöstä.

    http://www.kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat ... mela/24.7/
     
  10. consuli

    consuli 1st gear

    Nummela grusing 24.07.2010

    Hyvä alku,kun aika salaista toimintaa oli.
    Eipä juuri missään muualla asiasta kerrottu,kuin keskustelu palstalla?..ei edes tapahtumia sivuilla??Vahingossa itsekkin sen huomasin?
    Loppuu tapaamiset lyhyeen,jos ei tämän grusingin alkuunpanija ilmottele missään,miten porukka muuten tänne Nummelaan osaa tulla?..suoraan sanottuna naurettavaa,sillä jos porukkaa haluaa,pitää siitä ilmotella muutenkin,kuin keskustelu palstalla kavereiden kanssa...toivottavasti myös saadaan porukkaan eloa,ettei vaan seistä paikalla omassa porukassa.,kuin kuolleet...
     
  11. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Joutuu tunnustamaan :oops: ettei sittenkään päässyt paikalle 8)
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Porukkaa ois kyllä voinu tosiaan olla enemmänkin. Toisaalta tällaiset pienimuotoiset tapaamiset kyllä lunastaa paikkansa kun siellä kerkiää sitten jutttelemaan niitä näitä lähes kaikkien kanssa. Tulee nimittäin paikalliset harrastajat tutummiksi. Kiitos Karkklan miehille ajoseurasta, seurasta yleensä ja kaikille muillekkin jotka naamatusten tulivat jutustelemaan 8)

    Tästä on mielestäni hyvä jatkaa. Seuraavaa päivämäärää vaan kehiin, niin saadaan homma pyörimään. Mun mielestä tolle tapahtumalle oli selvästi tilausta.Ja kyllä sitä porukkaakin alkaa siunaantumaan kun sana tapahtumasta leviää :rotfl:
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Joo, olisihan tuonne enempikin sopinut poppoota, mutta hyvä näinkin... tuostahan on hyvä jatkaa :wink:

    1st Nummela Cruise 2010

    Eipä tuo niin salaistakaan ollut...OD:n etusivulla aihe ollut jo parisen viikkoa aika säännöllisesti, eikä tälläisellä tapahtumalla ole ketään järjestäjää...ideahan on se että jonnekin paikalle vain kokoontuu joukko harrastajia "sattumalta" samaan aikaan.
    Päivämäärästä ja paikasta oli myös pientä kinastelua muiden tapahtumien päälekkäisyyksinen vuoksi.
    OD:n tapahtumakalenteriin taitaa päivittyä aika hitaasti...vissiin se sinnekin oli ilmoitettu...tai sitten ei, mutta tapahtuma osiossa oli tämä keskustelu.

    Ainakin ite tuli levitettyä tietoa ihan puskaradiossa ja paikelle myös tuli sen perusteella porukkaa...niin se toimii.

    Oliko paikalla muuten ketään topicci:n alkuperäisistä kirjoittelijoista ?
     
  14. consuli

    consuli 1st gear

    Ei kun jatkossa lisää...

    Totta puhuen tapahtuma onnistui erittäinkin hyvin,ottaen huomioon,että eka kerta ja ei sääkään aivan suosiollinen ollut.
    Mukavasti porukkaa,toivottavasti jatkossa lisääntyy,sopivasti.
     
  15. hillo-

    hillo- 3rd gear

    tunnustan! olin se yksinäinen sininen coronetti. emännystä alkoi jännittää väkijoukon paljous niin ei tullut tultuu rupateltuu. populaa ois saanu olla enemmänkin mutta eka kerta on aina lyhyt ja sillon on vähän liikkeellä porukkaa :lol: . niin ja eihän tästä alettu kuin pari viikkoa sitten heittelee ilmoille idiksiä. tapahtumat sivulle ilmoitettiin viikko sitten, en sit tiedä näkyykö vieläkään :odroll: . mutta ei muuta kun ens kertaa ilmoille? pidämmekö lauantain vai siirrymmekö perjantaihin? mikä päivämäärä ja pidetäänkö säännöllisesti vaikka joka 3 lauantai tai toisiksi viimeinen tai jotain? TIEDÄ VAIKKA JUURI SINUN EHDOTUKSESSI VALITAAN :rotfl:
     
  16. JoGGu

    JoGGu 1st gear

    Mä toivoisin tapahtumalle lauantai päivää tai vaikka sunnuntaita.. Kaikkien muiden kaupunkien ruisingit on perjantaina ja ei töiden takia pääse ikinä. (Työt siis loppuu kymmenen jälkeen illalla...)

    Perkule kun työt haittaa harrastusta.. :mad:
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Olen kanssa tuon lauantain kannalla, perjantait on duunarin kannalta vähän huonoja...joko olet töissä tai menet töihin.
    Tuleekin siksi käytyä aika harvoin missään perjantai-cruise:ssa.

    Lauantaisin on Porvoo ja Lahti...eli ei ne kaikki ole perjantaisin nytkään 8)

    Sunnuntaina ei taida vielä olla cruisea...mutta onko porukalla enää wirtaa sillon ja pitäskö se olla sitten joskus iltapäivällä ??

    No ihan sama mulle, jos ei pääse, niin ei vaan pääse...kalenteri tuppaa olemaan täynnä jo muutenkin.
     
  18. hillo-

    hillo- 3rd gear

    niin ja kuinka sitten on tosissaan sitä porukkaa liikkeellä sunnuntai iltapäivästä? kun kirkossa pitäs käydä ripittäytymässä ja mummolassa syömäsää ja ja ja... lauantai ilta olis kyllä varmaan se paras noista kolmesta mun mielestä. mutta mikä lauantai? joka kuun mones? ja onko ihmisillä mielessä jotain erinnäisiä paikka ehdotuksia vai onko toi prisma hyvä? aika toiveita? peräti ohjelmaa? puhukaa ihmiset, kyllä sitä tekstiä tähän maahan mahtuu.
     
  19. sami

    sami Gearhead

    Järvenpäässä on joka kolmas lauantai...
    Tulihan tuolla pyrähdettyä. Aika hiljaista oli meininki. Röökin verran kökittiin ja himaan.
     
  20. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ehdotan seuraavaksi päivämääräksi lauantaita 14.8.
     

Kerro tästä muillekin!