Nuppiradio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 1purehell, 24.9.2019.

  1. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Perhana, kummassakin Chevyssä on alkuperäiset kiikarimankan paikat ehjänä, eikä millään kiinnostaisi mennä silppuamaan niitä piloille. Satuin saamaan yhden uuden RetroSound Hermosan "halvalla" (reiluun sataseen), mutta tuota +/-300€:n hintaa en siitä ala maksamaan. Ei se ole edes hyvä, eikä kuulemma kovin kestäväkään.

    Ostin kokeeksi tuollaisen https://www.ebay.com/itm/192766052177, vaan eihän sekään mihinkään orkkispaikalle sovi ilman rälläkkää. On se surkeaa nykyään, kun soittimet ei maksa juuri mitään, mutta just sitä kiikarisoitinta ei sitten ole kuin noita ylihintaisia ja surkealaatuisia romuja. :( Onko mitään ideoita?
     
  2. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    laakkius tykkää tästä.
  3. laakkius

    laakkius Gearhead

  4. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Eikö se tuokin tarvi din-kokoisen reijän?
     
  5. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Osta reikään sopiva orggis mankka halvalla ja lähetä Pulttikanavalle/Mika Timperi laitettavaksi? Saat just sellasen kun haluat.
     
    1purehell tykkää tästä.
  6. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Pitääpä ottaa tuonne yhteyttä. Periaatteessa mikä tahansa nuppisoitin käy, kunhan se istuu paikoilleen ja siinä on noi nykyajan liitännät.
     

Kerro tästä muillekin!