Nyt turhia lakeja purkamaan

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.10.2014.

 1. Toope

  Toope 2nd gear

  Älä tee huorin,laki pitäs kumota.
   
 2. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Just... Siis mulla olis 92 pick up itsellä ja haen toisen samanmoisen jenkeistä niin toiseen saa katteen ja toiseen ei. Pakko sanoa, että ei ihme ettei tämän maan asioita ehdi millään saamaan kuntoon, kun on kuitenkin näin tärkeitä päätöksiä tehtävänä? Onhan se nyt niin, jotta se on aivan sama mitä siellä lavalla on kunhan se siellä pysyy.... Pressut naruilla ja lasikuitu ym. saranoilla ym. kiinnikkeillä?! Ja muutenki kaikki noi suorastaan idioottimaiset lait koskien JENKKEJÄ, kuten ojavalot ym. prkl uusissa itä-autoissa on ties mitä ojavalo systeemejä ja nähnyt myös keltaisia parkkeja eri malleissa, mutta jos se on tehty jenkeissä niin se on pakko kieltää.... Ja en tarkottanu, että tää lavakate olis jenkkejä vastaan.
   
 3. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Ja jos jotain saa olla uusissa niin on se saatava olla myös vanhoissa kunhan tehty oikein, etenkin jos on tullu tehtaalta!!! Aivan sama ku kieltäis kännykät sanomalla ettei noita teitä tehdessä ollut!!!
   
 4. Ck

  Ck Gearhead

  Missä uudessa autossa on keltaset parkit?
   
 5. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Eilen viimeksi näin honda accordin missä keltaiset parkit. Toi nyt saattaa olla tietty itse vaihdettu mutta niitä näkee sillon tällöin.Noita accordeja nähny ennenkin ja niissä siis ne etuvilkut palaa parkkeina. Välillä näkee myös niitä uusia missä on parkit ledeillä vedetty "viivana" umpion reunaan ja saattaa olla keltaiset. Ei kait sillä väliä onko led vai halogen jos on keltainen. Ledeissä ainakin luulis ettei olis tee-se-itse.
   
 6. mopperi1970

  mopperi1970 1st gear

  Uudehkossa 5 penarissa pisti silmään vasta...palaa kyllä mulla capricessakin ja ei oo tiernapoikii kiinnostanu...
   
 7. -TH-

  -TH- Gearhead

  Muutos ja teho Prosentit tosiaan joutaa helkuttiin, sillä jos prossia ei olisi niin autoistahan tulisi enempi vain turvallisempia ja taloudellisempia, kun alustat ja tekniikat voisi sovittaa jostain tuoreesta purkuautosta ym. Veikkaampa että se loisi myös reilusti uusia työpaikkoja ja yrityksiä, joissa voitaisiin räätälöidä maksavalle asiakkaalle unelma-auto kohtuuhintaan.

  Kyllä ne "pienet" asiat on myös tärkeätä ottaa huomioon ja hoitaa pois kuleksimasta, nimittäin jos et hoida pikkuhommia, niin et hoida muitakaan. Valitettavasti tämä meininki on ollut suomessa käytössä jo liian pitkään, ulkomaat nauravat meille ja typerille pykälille joita joudumme noudattamaan. Suomi vaan ei tajua sitä vanhaa sanontaa " lehmää ei kannata tappaa vaan enneminkin lypsää....kuollut lehmä ei tuota mitään.
   
 8. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Etenkin se että asioiden luvallisuus/luvattomuus riippuu jostain hatusta vedetystä päivämäärästä osoittaa koko järjestelmän absurdin luonteen. Tässä on tullut jo esimerkkejä valoista ja lavakatteista. Miten tuollaiseen voi enää kukaan suhtautua vakavasti? Miten tämmösiä pykäliä hanuristaan vääntävä virkahenkilö voi enää katsoa peiliin?

  Ajoneuvokohtaiset nopeusrajoitukset on kai mainitsematta, siis paketti ja kuorma-autoja koskevat, onko ne 80 vai 100 kmh tms. Koitas virkahenkilö kertoa ja perustella tuo rekkakuskille tahi pikupilla ajavalle jenkeissä niin saat daijuusi (tai röhönaurut). Rekat painaa kellon ympäri 85 mph eikä aina riitäkään, ja se on 135 kmh. Oikeesti. Sama pakettiautojen kohdalla.
  Toki on tieosuuksia missä rekoille on erikseen alempi rajoitus, muttei koskaan pakettiautoille/pikupeille. Ei koskaan. Mitä järkeä siinä olisi?
   
 9. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Kiusanteko?
   
 10. Ck

  Ck Gearhead

  Honda accordista en tiedä mutta näissä uudehkoissa benareissa ei oo keltasia parkkeja. Benari on hyväksyttänyt ne umpiot siten että halo ringit eli ne rinkulat on parkit ja se oranssi siellä ihan umpion nurkassa on sivuvalo. Sivulle näyttää tietyn astemäärän ja saattaa jopa eteenpäinkin johonkin asti näkyä.

  Mutta sinänsä keltaset parkit sopis kyllä johonkin autoihin, ei ne nyt kovin vaarallisia ainakaan voi olla jos niillä miljoonat ihmiset muuallakin ajaa.
   
 11. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Mut eikö keltaiset parkit ole kielletty, koska eteenpäin ei saa näkyä jatkuvaa keltaista valoa? Eli aika sama silloin onko se parkki/sivu tai pakkivalo mikä sinne näkyy :eek: Eipä toi nyt maailmaa kaada, mut säälittää, että otetaan autosta ominaisuuksia pois. Toinen epäkohta mun mielestä on "vaeltavat" vilkut.
   
 12. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Olihan jossain juttua ja mahtava kuva, et mitä saa olla oli talmua ja kahdennettuja valoja lisävalojen kanssa, mutta sit keltaisia parkkeja ei saa olla
   
 13. -TH-

  -TH- Gearhead

  Tämä suomi on ihan ykshevonvidunpersemaa, jossa kuvitellaan elon olevan kuin jossain saatadan lintukodossa, jolloin tollukkapäättäjillä ei ole mitään vastuuta taikka tunnetta olla vastuussa, jolloin päätökset ym. idioottimaiset lakipykälät ovat vain pelkkää ajantappamishommaa. ketään ei suomessa kiinnosta mitä joku typerä laki aiheuttaa, kunhan vaan junnaavat byrokraatit paikoillaan hetken, jaarittelevat paskaa ja sitten poistuvat takavasemmalle eläkkeen turvin. Suomi on pelkkä vitsi ja joutomaa ulkomaiden silmissä.
  Peli on jo menetetty suomen osalta, ehkäpä roddauskulttuuri saa virtaa ja tarvittavia vapauksia sitten kun puhutaan ryssää ja kavutkin on saatana merkattu kyrilisillä öökkösillä vai mitä ne vikurat sitten onkaan?
  No toisaalta, homma on minulle ihan yks ja sama, ite koitan lähteä täältä hevonkuuseen ja äkkiä, jahka vaan kykenen.
   
 14. 2ford37

  2ford37 3rd gear

  Et ole ainoa.
   
 15. kt9001

  kt9001 Gearhead

  Tämä on hieno maa. Jolla ei ole ollu hetkeen oikeita ongelmia siinä kokoluokassa, joihin leukaperät yltäisi.
  Siksi keksitään on-flow pieniä ongelmia joille sitten puuhastellaan erilaisia kieltoja ratkaisuiksi, ja kuitenkin pidetään pää siiven alla ettei tarviis nähä oikeasti isoja ongelmia.

  Minä olen käynyt kahteen otteeseen ihteni kanssa painiottelun, lähteäkö vai jäädäkö.
  Vaakakupissa on eniten painanut jäämisen puolesta tämä toistaiseksi aika vakaa yhteiskuntarauha, ainaki täällä nevanreunassa. Ihan mukuloita ajatellen. Myös kerrassaan hyvä suku ja ystäväpiiri on aika kova ankkuri. Rouvalle asia tais olla helpompi päättää, oisi lähteny.

  Mutta vajakkien touhua, tehotonta ja hyödytöntä on tässä maassa nämä tuhannenlaiset keinotekoiset rajoitukset ja etenkin niiden loputon hienosäätäminen poikkeuksilla ja niiden fiilauksilla. Työtehoa taas vaan menee aivan hukkaan ja moneen kertaan: ensin kun pohditæan, mitä pitäis rajoittaa, sitten pohditaan miten sitä rajoitetaan, vastapuoli pohtii kuinka rajoituksia voi kiertää ja viritellään käsittämättömyyksiä kiertämään rajoituksia, samalla kun rajoittaja pohtii millä tilkitä kansalaisen kekseliäisyys ja kaikkea tarvii tietenkin vielä valvoa ja rikkojia rangaista, juuri sillä samalla populalla, jonka vaan pitäisi elää ja kehittää maataan. Mutkun ei kerkii eikä riitä virta kun täytyy leekata tyhjää.
   
 16. caprice305

  caprice305 Gearhead

  No tälläkin palstalla on porukkaa ulkomailta, niin ei muuta kuin ehdotuksia minne sitä suomalainen lähtee. Jotenkin ymmärtäny, jotta virginia olis aika lailla suomen kaltainen paikka, vaan onko sitä paikkoja missä olis suomalaisia keskittymiä? Muutakuin etelän Irwin baarit.

  siinä pari virginian lakiakin varuiks:
  -Virginian Prince William Countyssa on säädetty laki, jonka mukaan on kiellettyä parkkeerata auto junaradalle

  -Virginiassa nainen ratissa on laiton kuski, ellei hänen aviomiehensä kulje auton edessä punaista lippua heilutellen.
  Meni taas OT:ksi
   
 17. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Täältä Virginiasta terveisiä. Ei noita lakeja kukaan enää noudata, paitsi junaradalle pysäköimistä. Kaikki tietää sen ilman lakiakin, että huonosti käy. :rotfl:
   
 18. caprice305

  caprice305 Gearhead

  No prkl! Mites? Onko se virginia sitten suomen kaltainen paikka? Noin niinku luonnon ja säiden puolesta?
   
 19. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Nyt on viilenemään päin, mutta ei ole vielä pakkasta. Koko viikon on tuullut pirusti. Metsää on ja peltoa, eli siinä mielessä kovinkin kotoiset maisemat. Tiedä sitten, onko tämä millainen paikka talvella. Itse ehkä asuisin etelässä, jos tänne pitäisi muuttaa.
   
 20. -TH-

  -TH- Gearhead  Oot ytimessä, niinkuin yleensäkin. Suomi pitäisi herätellä siten ,että ihmiset keskittyisivät olennaiseen eikä pilkunviilaamiseen. Tänne pitäisi tulla kunnon rähinä ja poikkeustila, jotta silmät aukeaisivat ja kaikki pykälät laitettaisiin uusiksi. Näyttäisi siltä, että venäjä meinaa siirtää raja-aidan meren rantaan, tapansa mukaan suomipäättäjät eivät ehdi reagoida mitenkään. Putini rakentaa voimalansa tänne, sopivasti valtakuntansa reunalle, mutta kuitenkin riittävän keskelle ja riittävän kauas mahdollisen poksahduksen varalle, suomipoika ei tajua tästäkään kuviosta mitään. Miten hölömöjä suomalaiset onkaan?
   

Kerro tästä muillekin!