O: 198/225 lohko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Slant Sickness, 19.10.2018.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Höyläämätön ja porausvaraa pitää olla jäljellä. Teräsaxelisen, eli vv 1960-1975. Tulee hyvään kotiin! O4O7OO1OOO tai yv.
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    mullakin muuten ois yks orkkis std lohko kampuroineen, kankineen ja mäntineen, sit ois yks porattu 040 vanhan valun lohko...
     
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kyllä niitä nyt löytyy, kun on vanha moneen kertaan ”huollettu” taas paremman puutteessa kunnostettuna asennettu! Tuli oikein aidolla ebaysta ostetulla ridge reamerilla ajeltua raput alas ja biltemasta ostetulla porakonehoonilla viimeisteltyä pinnat. Oli jo kolmas tai neljäs rengastus ja kas, ei tarvinnut enää huolta kantaa katkosrakojen fiilailuista.

    Enempi tosin on ollut ongelmana mäntäohjattu ”desmodrominen” venttiilikoneisto kuin kiinnileikkuu. Tosin viime räjäytyksessä meni kaikki alakerran laakerikaulat, joten ne vissiin oli liian pinkeällä?

    Pidätpä tarjouksenne mielessä jos sattuu ensi suvena taas jotakin. Edellinen räjäytysväli oli alle 100km, joten älkää romuttako yhtään!
     
    jariha tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!