O: Coronetin peräkontin kansi -68

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja JuTi-racing, 13.12.2011.

  1. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Morjensta vaan kaikille tasapuolisesti.

    "Uusi" B-body immeinen ilmottoutuu, kun perjantaina haettiin suomeen rantautunut -68 d2 coronet kotitalliin ja osatarvetta het pukkaa.

    Eli kontin kantta olisin ostattelemassa, jos jollain sellainen nurkissa pyörisi. 68 coronet on siitä kiva peli, että ainoastaan sen vuotinen kansi käy.

    Peltinen tai kuttaperkka, molemmat käy.

    Jos sellainen ihme tapahtuisi, että jollain on ylimääräinen kontin kansi ja olisi siitä valmis luopumaan rahallista korvausta vastaan, niin ilmottautua voi joko s-postilla tai puhelimella. Täälläkin tulee silloin tällöin pyörähdettyä, joten jos oikein jännittää, voi yv:kin pukata.

    Yhteystiedot ois tälläset:

    juti.racing (tähän rustaa se miuku mauku) luukku.com
    045 6764351

    -Timo
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    On se mukavaa, kun noita Coronetteja rantautuu lisää tänne suomen kamaralle 8) 8)

    Juu, ei ole joutilasta kantta :-?
     
  3. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Jep, Coronetit on Rock.

    Toki tuo oma katiska vaatii vähän "silittelyä" ennen kuin pääsee maistamaan suomen asfalttia. Kunnianhimoinen tavoite, että kesällä 2012 ajettas, mutta saapa nähä. :rotfl:

    -Timo
     

Kerro tästä muillekin!