O: Peltisarjat 1963 Ford Fairlaneen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja mikkis83, 6.12.2013.

  1. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Ja jos ois vielä sellaset, joihin saapi laitettuu lambada-anturit, ois mukava. Moottorina 302 V8, tai mikälie 5.0 HO, jos sillä jottain merkitystä on?

    050-591 86 73/Mikko tahi yyvee
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Ja manuaalilaatikkoiseen haet?
    jos automaattiversioon niin unen näit.Usko huvikses, been there done that.ei löydy ei sovi ei mahdu.Niist manuaalimallin mallikohtaisista pystyy tietty leikkaa liimaa metodilla saamaan sopivat mut mulla loppu inspis.kauhee homma eikä sen jälkeen olis tarvinnu haaveilla tulpanvaihdosta ilman parinpäivän sarjojenpurkuoperaatioo.et en halua masentaa mut täs nimenomaisessa kotelossa saavutettu teoreettinen tehonnousu on vähä liian pieni verrattuna homman hankaluuteen nähden.
     
  3. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Mahtavuutta! Eli antaa rätkytellä valusarjoilla vaan...Tom Hanks!! :D
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  5. sbf

    sbf Gearhead

    noit ei sillon ollu kun etsin.noikaan ei käy rattikepillä.ja silti on vitun ahdas patentti.
     

Kerro tästä muillekin!