O.S.H.A:n cruisingkalenteri 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 23.3.2013.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Kevätkokouksessa päätettyä listaa tässä:

    La 6.4. Uskalikkojen cruising, kokoontuminen Shell Haapalehdolle kello 14 alkaen. Ajelemme kaupungin läpi Nallikariin kahville (avoinna klo 17 saakka).


    Ke 1.5. Osallistuminen vappuajoon Muhokselle yhteistyössä muiden kerhojen kanssa.


    La 25.5. Kesän avajaiscruising, ajoneuvojen kokoontuminen Limingantullin Prisman parkkipaikalle kello 19. Noin kello 20 lähdetään ajamaan letkassa Nallikariin ja sieltä kerhotallille illanviettoon.


    La 15.6. Harrasteajoneuvokokoontuminen Limingantullin Prisman parkkipaikalle kello 19.


    La 13.7. Harrasteajoneuvokokoontuminen Limingantullin Prisman parkkipaikalle kello 19.


    La 27.7. OULUJÄRVI CRUISING 2013 Vaalassa Ruununhelmessä. Yhteislähtö Oulusta Vaalaan Neste Oulun Baari Maikkulasta kello 11. Harrasteajoneuvonäyttely Ruununhelmen satama-alueella kello 13-17. Palkintojen jako ravintolassa kello 18.


    La 17.8. KETJU & KARTAANI 2013, kokoontuminen Linnanmaan Prisman parkkipaikalle kello 19, noin kello 20:15 lähtö letkassa Haukiputaalle. Ravintola Samantassa livemusiikkia ja palkitaan cruisingosallistujia.


    La 7.9. Harrasteajoneuvokokoontuminen Limingantullin Prisman parkkipaikalle kello 19.


    La 28.9. Kesän päättäjäiscruising, ajoneuvojen kokoontuminen Limingantullin Prisman parkkipaikalle kello 19. Noin kello 20 lähdetään ajamaan letkassa Nallikariin ja sieltä kerhotallille illanviettoon.





    Osallistumme myös muihin alan tapahtumiin niin lähellä kuin kaukana. Yhteislähdöistä ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan täällä ja tekstiviesteitse jäsenille.
     

Kerro tästä muillekin!