O.S.H.A:n cruisingpäivät 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 10.3.2008.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Kevätkokous pidetty ja siellä muotoiltiin ensi kesäksi seuraavanlainen kalenteri:

    La 29.3. uskalikkojen cruising, Laanilan Neste klo 16.
    La-su 3. - 4.5. American Car Show, Ouluhalli
    La 24.5. Avajaiscruising ja pirskeet tallilla
    La 14.6. Normicruising (Huom: siirretty Kemin tapahtuman takia)
    La 28.6. Kemi / Paalupaikka Summer Meeting
    La 12.7. Normicruising
    La 19.7. Maakuntacruising Oulujärvelle (Ruununhelmi), lähtö Oulusta Maikkulan Nesteeltä kello 11. Oulujärvellä viim. klo 13.
    http://www.ruununhelmi.fi
    La 9.8. Normicruising
    La 30.8. Normicruising
    La 20.9. Päättäjäiscruising ja pirskeet tallilla

    Cruisingit kokoontuu kuten ennenkin Limingantullin Prisman parkkialueelle kello 19. Muista tapahtumista tulee tietoa lisää kevään/kesän mittaan.
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mitä tuo normicruising pitää nykyään sisällään? Muutamana vuonna jäänyt kokonaan väliin, jospa sitä taas tälle vuodelle tulisi lähdettyä.
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Normicruising sisältää sen koontumisen, noin puolisen tuntia menee ennen kuin alkaa kaikki olla paikalla. Sitten jutustellaan, potkitaan renkaita ja siinä viimeistään kun alkaa satamaan :wink: (noin klo 20) lähdetään ajamaan cruisinglenkki keskustan läpi. Yleensä Nallikarin isolle parkkipaikalle on sovittu tupakkatauko. Sieltä väki lähtee uudestaan keskustaan, jotkut kahville ja muut omiin menoihinsa. Normicruising on avoin ja kaikinpuolin epämuodollinen tapahtuma, joten mukaan vaan.
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Oukkidoukki, eiköhän tuonne koiteta vääntäytyä paikalle :)
     
  5. Maakuntacruising Oulujärvelle (Kruununhelmi) <- Mikäs tämä on.. :eek:
     
  6. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ent. Happy Beach.

    Paikan päällä olutteltta ja rokettirollia. Laiturille näyttely pystyyn ja grillipaikalla perinteiset ruuankokkaukset. Majoittua voi alueen mökkeihin tai omatoimisesti (auto/teltta/vaunu) rannan tuntumaan.

    Asiasta lisää sitten lähempänä ajankohtaa.
     
  7. AstroUser

    AstroUser Gearhead

  8. Juha K

    Juha K 3rd gear

    Uskaltaakos noihin cruisingeihin eurokalustolla tulla vai nauretaanko sieltä pihalle :) Jos tollasella kustomiksi jalostumassa olevalla kajakilla pyyhältää paikalle? Onhan siinä sentään puolikas V8 :p Onko toi La 29.3. uskalikkojen cruising tällanen "normi" cruising? ja missä toi kokoontuminen tapahtuu?
     
  9. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Kyllä uskaltaa tulla! Uskalikkojen cruisingissa ei vielä harrasteajoneuvoja ole suurin määrin liikenteessä, joten kyseessä ihan epämuodollinen tapaaminen pitkän talven jälkeen. Ja kyllä meidän riveissä on eurokalustoakin ja jäsenyydestä kiinnostuneita käy cruisingeissa kysymässä toiminnasta. Rohkeasti mukaan vaan. Ja sivuilla: http://www.oshary.net lisää asiaa.

    OD:n tapahtumakalenteri ei näköjään päivity, mutta nyt on uskalikkojen cruisingin aika ja paikka laitettu näkyviin, eli sama kuin ennenkin: Laanilan Neste ja klo 16.
     
  10. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Maakuntacruising Oulujärvelle:

    Oulusta lähtee letka ajamaan paikanpäälle, kokoontuminen Maikkulan Nesteen p-alue ja lähtö klo 11. Pyritään olemaan siis Ruununhelmessä klo 13 viimeistään ja laitetaan autot näytteille.
     
  11. Mainontaa Maakuntacruisingista..

    [​IMG]
     
  12. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Jos joku kuvasi uskalikkojen cruisingissa, niin laittakaa kuvia tulemaan kerhon mailiin tai suoraan MarsipaaniRaikkoselle.
     
  13. Jokunen foto tuli jo ja löytyy sivuilta..
     
  14. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    [välimerkin rakastelua]Ja Oulujärvi-cruising -mainoksessa on kirjoitusvirhe. Se on "square", ei "squaire".[/välimerkin rakastelua]
     
  15. No niinpäs oli.. vaan ei oo enään..
     
  16. artsi75

    artsi75 1st gear

    ja oulujärvi cruising etenee. näyttelyssä palkitaan kalustoa ja ohjelmaa suunnitellaan tapahtumaan. tuolta voi kysellä mökkiä vuokralle. http://www.ruununhelmi.fi/ mahdollisuus majoittua tietenkin myös teltassa. :rotfl:
     
  17. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Tulevana lauantaina 24.5. avajaiscruising. Kokoontuminen Limingantullin Prisman parkkialueelle klo 19. Cruisingletka lähtee noin 19:30-20:00 kiertämään jonkinlaisen mutkan kaupungilla ja Nallikarissa. Tämän jälkeen (noin klo 21 alkaen) O.S.H.A:n tallilla Herukassa vapaata illanviettoa, grilli kuumenee ja kaikenlaista perinteistä mukavaa luvassa. Tervetuloa!
     
  18. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Tänään siis! Ja perinteisesti Euroviisustudio paikalla. :rotfl:
     
  19. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ja tänään normicruising! Klo 19 ja Limingantulli.
     
  20. Juha K

    Juha K 3rd gear

    Prr. huomasin vasta pikkusen ennen kasia että tänään olis cruising, kävin kyl limingantullissa kattoo, et onko siellä ketää. Prisman parkkis oli tyhjillään, ni sitte ajelin nallikarin kautta kotiin. Sama sitten lähtä keitolle.
     

Kerro tästä muillekin!