O.S.H.A. ry:n t-paitojen ensitilaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 9.3.2008.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ensimmäinen satsi uusia O.S.H.A:n t-paitoja tilataan keskiviikkona 12.3.2008.

    Paita on musta, South West-merkkinen, O.S.H.A:n logo edessä ja teksti takana. Hinta 17 euroa. Paita on korkealaatuinen, pesutestivoittaja. Koot ovat normaalia eurooppalaista mittaa, S-XXL.

    Saat paitasi ensimmäisten joukossa, kun ilmoitat tilaajan nimen, kappalemäärän ja koot tekstiviestinä. Seuraava tilaus tehdään kun saadaan vähintään 20 kpl paitatilauksia kokoon.

    Maksu kerhon tilille kahden viikon kuluessa, jotta paidat saadaan lunastettua postista. HUOM! Käytä viitenumeroa 8277. Kun paidat ovat saapuneet, siitä ilmoitetaan täällä, kotisivuilla sekä tekstiviestillä, jolloin sovitaan mistä paidan voi noutaa.

    Vapuksi uudet O.S.H.A.-paidat päälle. 8)
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Huom! Paitojen merkki on vaihtunut, ei ole Fruit Of The Loom vaan varmasti parempi merkki.

    Paidat tulee parissa viikossa, joten huolehtikaa maksusta ajoissa, muuten paidan saa lunastaa joku tästä tilauksesta rannalle jäänyt.
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Paidat ovat saapuneet. Paitoja jaetaan sopimuksen mukaan ja seuraavan kerran lauantaina 12.4. klo 12-17 tallilla, rengastempauksen aikana.
     

Kerro tästä muillekin!