obd testeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kapa, 7.10.2010.

  1. kapa

    kapa 3rd gear

    porukoilla on varmaan tietoo/kokemusta noista obd testereistä. Miettiny lähinnä noihin diesel autoihin soveltuvan testerin hommaamista. heittäkääpäs ehdotusta mikä olis hinta/laatusuhteeltaan hyvä laite. tarvis toimia can väylävehkeissä ja pitäis pystyä lukeen anturitietoja ym. mitä monipuolisempi, sen parempi.
     
  2. mke77

    mke77 Gearhead

    meil o autocom töis, se kolmanneks pienin....amerriikalaisii o hiukan hintsuste, mut eOBD:n pystyyy näistäki lukee, eli sen mikä katastukses vaaditaan!!

    anturi tiedot tulee kyll ja siin o viel sisään rakennettu osciloskooppi ja mitta pää!!

    lampdaanturin "vertailu" luku ohjelmaki o , eli saa etummaisen ja takimmaisen vierekkäin et näkee kummottee "rikkinäinen"katti päästää läpi....
     
  3. virta

    virta Gearhead

    OBD2 on standardi ja tuli ensimmäisenä pakolliseksi USAssa 1996 myytäviin autoihin.Muihin autoihin vasta myöhemmin.
    Jenkissä siis toimii parhaiten ja tuosta ajankohdasta eteenpäin ,toiminta vanhemmissa on vähän niin ja näin...
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    Autocom käytössä, se laajempi versio(adb186), on pirun hyvä (ei halpa)
    Jenkit huonosti tuettu, ainoastaan OBD2 kyetään lukemaan, muihin merkkeihin melko kattavasti kaikki tiedot, helppokäyttöisin testereistä, joihin olen tutustunut! Mikään yksittäinen ei lie autuaaksitekevä, jokaisessa on puutteensa....
     
  5. kapa

    kapa 3rd gear

    missä hintaluokissa tommoset autocom:it liikkuu? lähinnä testeri olis tulossa noihin reilikoneisten eurooppalaisten roplailuun, mutta mitä useemman vehkeen pystyy samalla testerillä kattoon ni sen parempi.
     
  6. Aako

    Aako 1st gear

    Pyydä suomen työkalusta tarjous, se ei maksa vielä mitään :)
     
  7. OL550

    OL550 1st gear

    Kellään tietoo mikä testeri toimii 03 Daewoo Evandaan? Memoscan obdII U581 ei saa yhteyttä ollenkaan.. :-?
     
  8. Panze

    Panze 3rd gear

    Mä pääsin autoenginuityllä 2005 Evandaan kun päivitin sen viimeisimpään versioon. Vuoden vanhalla päivityksellä en itsekkään päässyt.
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    http://www.autorepairmanuals.biz/site/573683/product/6000 itsellä tämmöinen,daewoota en oo kokeillu,muuten tuntuu pelaavan.
     

Kerro tästä muillekin!