Od boikottiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Camino'79, 8.1.2020.

?

Boikottiin vai ei?

  1. Kyllä

    54,5%
  2. Ei

    45,5%
  1. caprice307

    caprice307 Gearhead

  2. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Tää homma oli kyllä yllätysten yllätys.
     
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Sen verran vielä, että jos foorumilla on pelkkää autokeskustelua, niin se ei mielestäni riitä, ainakaan kaikille.
    Pitäisi olla, niinkuin joku sanoikin, osioita, joissa voi elämän asioista kirjoitella. Tahtoo muuten tulla patoutumia, jotka purkautuu esim. liikenteessä.
    Ellei sitten elämässä ole mitään muuta, kuin auto. Ihmiset,ja kaikki muu puuttuu.
    Edelleenkin ymmärrän Ylläpidon toiminnan, mutta tapa jolla se toteuttetiin oli aika huono (minun mielestäni, kun en tunne taustoja).
    Se on vähän sama, kuin pakkasella kusis housuunsa hädissään. Lämmittää hetken, mutta jatkossa on entistä hankalampaa, ja kylmempää, ainakin joiltain osin. Ainakin sieltä, mikä on kastunu.
     
    ata, rb, viikinki75 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ei kukaan oikeen tiedä varmaksi.. kun ei ennakkoonkaan mitään virallista julkista ilmoitusta tullut.. eikä käytännössä jälkeenkään.
     
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    viittaat tässä todenäköisesti myös muhun.

    Mutta olen tuottanu tälle palstalle arviolta n. 50 000+ viestiä, ladannut sivun päivittäin niin monta kertaa että musta on varmasti sivu saanu maksimi "impressionit" tämä sivusto. Ennen kuin tämä palkkiepisodi pakotti addblockin käyttöön en ole käyttänyt edes sitä. Nää jotka oli "vaan aktiivisia" tuottaa sitä trafiikkia millä mainoksia myydään.

    Ilman trafiikkia ei synny mainostuloja vaikka asiallisuus olisi tapissaan. En nosta itseäni jalustalle tai pidä parempana mutta foorumin käyttäjienkin pitäisi se asia ymmärtää mistä syntyy se rahavirta millä tälläsiäkin palstoja on mahdollista ylläpitää.
     
    cutlass cruiser ja 1purehell tykkäävät tästä.
  6. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Niin, montako nimimerkkiä löytyy, kuka ei ole tuottanut lainkaan järkevää sisältöä? Kellarissakin käsiteltiin jos jonkunmoisia asioita ja ratkottiin esim. rakennusteknisiä ongelmia ja haasteita. Muunmuassa. Tais jossain ketjussa olla juttua autojenkin korjauksista, hankala mennä enää tarkistamaan. Maalaukseenkin liittyviä juttuja siellä puntaroitiin, niistä minäkin jotain olen ymmärtävinäni.
     
    rb, Classic1964, Nyypäle66 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Se on hemmetin monelle vaikeaa ymmärtää, et jos tulot tulee siitä kuinka moni lukee sen halpoja gondoja nuolenpyörittäjän kyltin, niin niitä vakituisia ohikulkijoita ei kannata hätistellä muualle tai lätkästä sen halpoja gondoja kyltin pyörittäjän eteen kulku éstettä josta pääsee eroon laittamalla rintaan adBlock kannatus tarran
     
    cutlass cruiser tykkää tästä.
  8. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    On se välillä vaikeaa. Mäkään en ymmärtänyt tuosta tekstistä mitään, vaikka oikein keskittyneesti useampaan kertaa luin.
     
    Kryykkäri, Classic1964, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. T5

    T5 Gearhead

    Voisin parilla kympillä ostaa samaa ainetta, mitä sä oot ottanu.
     
    pantera, malvasto, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Nyt..ja pian sitä AJANKOHTAISTA OVERDRIVELLÄ tietoa mikä tässä maksaa tai bannaan itte itteni täältä foorumilta. :webmaster:
     
  11. Rex King

    Rex King 2nd gear

    ohhoh! nikkini on sellanen alle sadan viestin entiteetti, joten painoarvo lienee kaikissa suhteissa hyvinkin marginaalinen...
     
    cutlass cruiser tykkää tästä.
  12. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Samat sanat.
     
    Nyypäle66, cutlass cruiser ja Rex King tykkäävät tästä.
  13. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Voi teitä sadan viestin miehiä! :rotfl:
     
    Chevy ´53, BB Coronet 500, Marklin ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. Rex King

    Rex King 2nd gear

    Ilmiannoin Putinille
    [​IMG]
     
    Mokaman ja cutlass cruiser tykkäävät tästä.
  15. Rex King

    Rex King 2nd gear

    Anteeksi pienuuteni (en oikeesti edes pyydä, vaan naUTIN:p)
    pitkitetty nautinto odotan 38 sexismiä
     
  16. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    [​IMG]

    Muutamat OD:n nykytoimintaan pettyneet henkilöt tuntuvat nyt purkavan pettymystään myös minuun, nykyisiin toimiini ja kaveripiiriini, joilla ei ole mitään tekemistä tämän sivuston kanssa. Miksi?

    Tunnustan olleeni aktiivinen tätä sivustoa perustettaessa vuonna 2001 ja aina vuoteen 2015 asti toimin myös sivuston kustantajana, mutta en kyllä prkl ala miksikään pirkkapekkapeteliukseksi ja pyytämään teiltä anteeksi sitä, että menin mukaan OD:n perustamiseen ja sitä koetin aikani pitää pystyssä, jos te jotain anteeksipyyntöä olette vailla tämän sivuston olemassaolosta tai sen lakkaamisesta?

    Minä en ole tästä sivustosta enää vastuussa enkä ole sen kustantajan palkkalistoilla tai alihankkijana. Joka kerta kun OD:lla tapahtuu jotain niin täällä alkaa piipata. Palautteenne tulee ikävä kyllä väärään osoitteeseen.

    Ymmärrän, että äkilliset muutokset sivustolla vituttaa, mutta pyydän ystävällisesti, että purkaisitte tunteitanne jotenkin muuten kuin ottamalla minut ja lähipiirini somehäirinnän ja muiden kostotoimien maalitauluiksi.
     
    Chevy ´53, Buick225, Jussi289 ja 26 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. foxkiller

    foxkiller 2nd gear

    Moro:)Tämäoli tässä:D
     
  18. Rex King

    Rex King 2nd gear

    Sen minkä taakseen jättää niin sen edestään saattaa löytää... Mikäli koet, että sinä tai lähipiirisi kohtaa laittomuuksia niin suosittelisin sinua tekemään asiasta rikosilmoituksen ja antamaan asian poliisin tutkittavaksi.
    Tämän ystävällisen vinkin tarjoili,
    Rex King
     
  19. Rex King

    Rex King 2nd gear

    Jaa tähän se poliittinen avautuminen tyssäsikin... ullatus ullatus

    muutama luuranko siellä kaapissa kolisee.. ei siinä mitään niinhän meillä kaikilla, mutta jotkut on ollu niin huolimattomia, että luurangot on jätetty nettiin näkyville...
     
  20. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Mutta tottahan se on...siitäkin huolimatta ettet ymmärtänyt.
     

Kerro tästä muillekin!