Od boikottiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Camino'79, 8.1.2020.

?

Boikottiin vai ei?

 1. Kyllä

  57,1%
 2. Ei

  42,9%
 1. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Niin mikäs pointti nyt oli tuossa viestien laskemisessa? Kannattaa siirtyä kellariin vai pysyä od:lla?
   
 2. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Lähinnä porukan kirjoitteluaktiivisuutta näkisin tuossa..
  Tuo shit chät -osasto on kellarissa todella aktiivinen käyttäjämääriin suhteutettuna, mutta teknistäkin juttua siellä kirjoitellaan jonkin verran.

  Itse en ole tätä od boikottiin laittanut.:D Molemmissa tapahtuu jotain, mutta tuolla kellarissa tulee pääasiassa kirjoiteltua. Tänne kirjaudun nyt ehkä kerran-pari päivässä katsomaan tekniikkatopicit ja V8-marketin.
  Täällä on edelleen monta tekniikan osaajaa, joille annan suuren arvon.:cool:

  Tavara näkyy vaihtavan omistajaa lähinnä facessa, mutta tyrkytän romujani täälläkin.
   
  sleepercooler tykkää tästä.
 3. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Tarvitteeko sille olla aina jokin tavoite?

  Tässä on aika ainutlaatuinen tilaisuus nähdä, miten yleisen keskustelun puuttuminen vaikuttaa foorumin aktiivisuuteen. Tarvitsee vain lisää dataa ja aikaa.

  Että jotain hyötytä tästäkin paskasta tilanteesta.

  Lisäksi tässä on kuullut aika häröjä arvioita ihmisiltä eri ääripäistä, että OD kuoli ja että päinvastoin vilkastui kun paska lakaistiin nurkista. Joten halusin tärvätä aikaani ja oikeasti tutkia missä mennään.

  Nyt tässä analyysissä Kellarissa on autoharrastusosiossa 1/3 OD:n viestimääristä ja tekniikkapuolella n. 1/2. Aika hyvin sekin, tuolla käyttäjämäärällä. Mutta nämä on puhtaasti lukuarvoina nappikauppaa yleiseen keskusteluun verrattuna jossa yli kymmenkertaisesti viestejä, toki sisällöltään autojutut mielestäni tärkeämpiä kun autofoorumista puhutaan.

  Mutta yksi argumentti tässä on koko ajan ollut, että ne jotka tykkää jauhaa paskaa, on niitä jotka myös osallistuu hyvällä panoksella tekniikkakeskusteluun. Joten sitä lähdin alunperin selvittämään mutta vielä ei pysty tekemään kunnon analyysiä.

  Pari muuta päivätilastoa, niin voi jo aika hyvin sanoa miten oikeasti kävi. Mutta vasta vuodet näyttää miten nämä kaksi melko samat aihealueet sisältävää foorumia pärjää keskenään. Jollei ihme tapahdu ja täällä pysty taas keskustelemaan, jolloin toiselle ei ole edes tarvetta.
   
  Mr Banner, Classic1964 ja DX tykkäävät tästä.
 4. Jza

  Jza Double Gearhead

  OD on ollut niin kauan pystyssä, että puolet noista "käyttäjistä" lienee jo kuolleen ja lopuista aktiivisia kirjoittelijoita heistä lienee juurikin se prosentti tai kaksi. Ja kun vähennetään MHK:n eri inkarnaatiot, niin käyttäjämäärä putoaa jo tonnilla :D
   
  1purehell ja Mikkis tykkäävät tästä.
 5. T&S

  T&S Gearhead

  Omistajanvaihdoksen jälkeen tämähän on ollut puhtaasti rahantekoväline.
  Omistajaportaali vähät välittää siitä, kuinka "hyviä" harrastajia täällä on, ainoa vaikutus on sillä kuinka hyvin täältä tulee mainoseuroja ja kuinka vähällä (€) ylläpidolla ne tulee.
  Jos täältä häviää pari- kolmesataa aktiivisinta kirjoittelijaa, se näkyy varmasti mainostuloissa, ei ne mainostajat kysele tekniikkagurujen tietämystä vaan mainosten näkyvyyttä.
   
  juko7 tykkää tästä.
 6. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Eipä taida paljon mainostajia kiinnostaa kuinka paljon joku pieni piiri jauhaa joutavaa keskenään jossain muilta suljetussa osiossa.

  Mainosten näkyvyyden kannalta on merkitystä ainoastaan sillä, kuinka paljon sivustolla vieraillaan ja miten paljon sitä luetaan.
  Tärkeitä ovat myös ne jäsenet jotka eivät itse kirjoittele, eikä välttämättä tarvitse olla edes jäsenkään tullakseen noteeratuksi.
   
 7. T&S

  T&S Gearhead

  Olet siis sitä mieltä että jos sivustolta häviää satoja aktiivisimpia kirjoittajia se ei vaikuta lukijamääriin vaikka ne aiheet ei sinua kiinostaisikaan.
  Suomi24 olisi pitänyt siis loppua jo ennen alkuaan jos kirjoitusten taso olisi ainut mittari.
   
 8. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Vaikuttaa, ja vieläpä positiivisesti! :D

  Eikä täältä ole hävinnyt "satoja aktiivisimpia", muutama niitä on ja niistäkin monet käy täällä säännöllisesti.
   
  Muokattu: 21.2.2020
  Inlinee ja Classic1964 tykkäävät tästä.
 9. DX

  DX Double Gearhead

  vähäsenkö mennöö "selittelijöötten" makuuseksi, ihme kyräälyä, mistähä ny tuallaasta ryppyä rakkahutehen, aikuuset ihimiset?

  runkattaasko ny välillä vaikka tuata ärbeen löytöä, on kylläny niin suloonen pyärä, ai että

  [​IMG]
   
  Muokattu: 21.2.2020
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jaa, tähänkin topikkiin saa siis laittaa siipikarjan kuvia

  [​IMG]
   
  sleepercooler tykkää tästä.
 11. DX

  DX Double Gearhead

  mullei minkäänlaista varmuutta, saatika lupausta, mutta kernaasti soisin saavasi laittaa,
  kumpaakin.
   
  malvasto ja jariha tykkäävät tästä.
 12. signet

  signet Gearhead

  katotaan ensi joulun tienoilla,kun allapito seuraavaksi eksyy tänne...
   
 13. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Jaa mikä täällä on meininki? Kahtiajakautuneen juupaseipäs-homman takia ei saada laittaa musiikkia tai puhua lätkästä? Aika karu tuomio kyllä... ite käyn täällä kerran kuussa-kahdessa juurikin noitten asioitten tiimoilta vaan ei näemmä onnistu enää. No, kai tämmönen oli tarpeen,en oo seurannu niin en tiedä. Kyllä mullakin mielipiteet on ja hyvin selkeet sellaiset politiikasta, sodasta ja nykymaailman sairaudesta mutta olen pitäny huolen siitä että yhdestä asiasta ei voi mua koskaan syyttää, nimittäin niiden levittämisestä täällä. Ja eivätkä leviä kyllä missään muuallakaan kun tämä on ainoa sosiaaliseksi mediaksi laskettava(?) jossa olen ollu mukana. Laittasitte nyt sentään edes jonkun musiikkiosion miettikäähän nyt vähän minkä kaltasia kavereita täällä yleensä pyörii....
   
  Muokattu: 28.2.2020
 14. JP-350

  JP-350 Gearhead

  No,sama kai tää on kokeilla huvikseen näin....
   
 15. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Kai sitä pitää vielä kokeilla kepillä niin kauan että poistetaan...

   
 16. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Vieläkö menee läpi..
   
 17. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Enää ei tuu edes selityksiä..

   
 18. JP-350

  JP-350 Gearhead

 19. JP-350

  JP-350 Gearhead

 20. JP-350

  JP-350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!