Öbergin putki Suomeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Putte, 27.8.2006.

  1. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Allstså: niille, jotka eivät ymmärrä svärjeä, käännös perässä:
    TILLBAKA PÅ STRIPPEN. Monica Öberg kommer att tävla även i år trots att hon tackade för sig i fjol. Anledningen är att personen som skulle köpa hennes Top Fuel-dragster backade ur i sista sekund. "Nu kommer jag att köra tills jag får den såld eller tills jag får en hjärtinfarkt", säger hon.
    Eli kuvateksti tämän päivän lehdessä 24.7.:
    Takaisin stripille. M. Ö. kilpailee myös tänä vuonna, vaikka hän kieltäytyi kunniasta tänä keväänä. Syy on se, että henkilö, jonka piti ostaa hänen TF-dragsterinsa, peräytyi viime sekunneilla. "Nyt aion ajaa, kunnes saan auton myydyksi tai saan sydäninfarktin", sanoo hän.
     
  2. Pihi

    Pihi 2nd gear

    Steelmanin uusi Pro Mod

    Selailin tätä foorumia, ja huomasin että täällä on juttua Steelmanista & teamista... Tässä viime hetken tietoa, auto on nyt lakkausta vaille, ja näytillä ensimmäistä kertaa ehkäpä Alastaron finaaleissa... Jos kaikki palikat sopii kohdalleen. Itse olen juuri maalaillut Mustangia viimeiset pari viikkoa yötä päivää...
    Pihi
    Tässä vähän infoa auton kuvioinnista...

    http://www.taulukauppa.com/
     
  3. hejo

    hejo 1st gear

    :D Hienolta näyttää maalaus..Jäämmä innolla odottelemaan finaaleita ja auton esiiintymistä ihan livenä...
     
  4. Tired

    Tired Gearhead

    Mitenkäs ne tään teräsmiehen seikkailut tämän pro modin suhteen jatkui? jäikö ura yhtä lyhyeksi kuin tf-ura?
     
  5. väsynyt

    väsynyt Gearhead

Kerro tästä muillekin!