Öljy ei nouse keinulle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopo-ukko, 10.3.2014.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Chevy 305,yhdelle keinulle ei nouse öljy,apparin puolella etummainen.Muille valuu oikein kunnolla jo tyhjäkäynnillä.Tönärin ja keinun reikä auki eli ilmeisesti nostaja temppuilee,tuntuisi säätyvän kyllä ihan hyvin.Onko tuolle jotakin konstia ettei tarvitsisi purkaa imusarjaa pois.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Koneen huuhtelu esim. Fortella tai budjettiratkaisuna polttoöljyllä? Omalla vastuulla.
     
  3. rb

    rb Double Gearhead

    Jos nostaja kerran toimii en tiedä, onko syytä olla huolissaan.

    Enempi olen ihmeissäni jos niistä muista tulee suunnilleen sama määrä, kun monesti takapää kylpee öljyssä ja etummaisista tulee sit mitä sattuu tulemaan....
     
  4. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Onko tuo kone ollut "ajossa", vai onko se kenties ollut "auki"?
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Talven seisonut,satunnaisesti käytetty,säätelin käynnissä ollessa venttiileitä ja pisti silmään tuo yksi keinu.Muista tosiaan valuu kunnolla,mutta tuo yksi on lähes kuiva,oli siellä mutterin ja prikan alla kuopassa öljytippa,eli on sinne jotakin noussut.Venttilin nousu on aivan samanlainen kuin muutkin,nokka ainakin kunnossa,olisiko tuo nostaja jotenkin jumissa,säätöä se kyllä tottelee.
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Itellä oli sama vika 302 viimekesänä, nostajat vaihoin ja pelitti taas.
     

Kerro tästä muillekin!