Öljyä verhoilussa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 15.7.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävi pieni vahinko ja vaihteistoöljyä kaatui pieni määrä auton lattia mattoon.
    pienestä määrästä huolimatta haju oli niin kova että irroitin maton ja pesin sen. öljy tahrat lähti mutta haju jäi.. tietääkö kukaan millä hajunkin saisi pestyä pois, vai täytyykö hankkia uusi matto?? THANKS!
     
  2. säätäjä

    säätäjä 1st gear

    tää on ihan vaan heitto, mutta olikohan sellanen tökötti ku sonaxin hajuntappaja.... on tähän mennessä melkeen kaikki hajut hävittäny... aluks haisee aika jännälle sit katoo mut ei varmaan palaa se haju jos vaan toimii ;)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuuleta ikkunat auki pari päivää, kyllä se haju siitä haihtuu. Ja tosimiehen autonhan kuuluukin haista öljylle... Dexron haisee hyvälle 8)
     
  4. tuiremc

    tuiremc Gearhead

    Joskus ennen muinoin postimerkkejä keräillessä neuvottiin rasvatahrat poistamaan puhdistetulla bensiinillä (saa apteekista). Mahtaisiko sillä lähteä hajukin?
     
  5. SB

    SB 1st gear

    Onnea yritykselle poistaa toi haju :-? Itellä tuli joskus lootan vaihdossa öljyt syliin ja toi haju on kyllä n.15 pesukerran jälkeen säilynyt. No noihan on verstaskamppeet ettei sillä niin väliä. Etikalla oon joskus saanu huonekaluista noita hajuja pois, mutta jääkö sitten jälelle toi etikan käry?? Puhdistetulla bensalla on kanssa saanut rasvajälkiä pois, mutta saattaa lähtee myös väri tosta matosta??
     

Kerro tästä muillekin!