Öljynpaineet katoaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja anne, 11.2.2005.

  1. anne

    anne 1st gear

    Ongelmana on, että öljynpaineet katoaa n. 100 km jälkeen tyhjäkäynnillä ja
    kaasua painaessa nousee. Voiko öljynsuodatin olla tukkeutumassa vai öljypumpussa vika? öljynä mobil delvac 10w-30
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Paljonko ajettu öljyillä? Varsinkin kaasari koneissa paljot kylmäkäynnistykset lisäävät bensan sekoittumista öljyn joukkoon heikentäen öljypumpun tehoa. Ekana vaihtaisin uudet öljyt ja suodattimen. Tietysti pumpun ja tai koneen väljyys pahentaa asiaa mutta öljynvaihdon jälkeen vois tietysti mitata paineet erillisellä painemittarilla ensin kylmänä ja myös kuumana.
    Mikä auto/kone sulla mahtaa olla?
     
  3. moparmaniac

    moparmaniac Gearhead

    Öh eiks delvac oo dieselkoneisiin tarkotettu öljy = pesevä, eli jos kyseessä on bensakone, niin olisko koneesta lähteny vanhat paskat liikkeelle?
     
  4. anne

    anne 1st gear

    Joo, oli väärää öljyä. Vaihdettiin öljyt ja ainakin tällä hetkellä vaikuttas, että rupes pelittään paremmin.
     

Kerro tästä muillekin!