Öljypainemittarin putki

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja belair54, 27.7.2016.

 1. belair54

  belair54 Gearhead

  55 chevy pick upista meni alkuperäinen öljynpainemittarin putki poikki, missähän voisi teettää uuden putken? Mielellään Etelä Suomessa niin on järkevä ajomatka. Toi putki on tosi ohut vähän yli 3 mm halkaisijaltaan, vanhat pääty nipat on vielä käyttökuntoiset.
   
 2. Bukero

  Bukero Gearhead

  metalliputkena voi olla vaikee löytää mutta jos liittää voi/haluaa niin jatkoliittimiä tuolle putkikoolle kandee kysellä RASKONEelta sisun fuller-vaihteiston varaosista. samasta paikasta saa vastaavankokoista muoviputkea ja siihen liittimiä jolla koko metalliputken voi korvata.
   
 3. Rebel67

  Rebel67 1st gear

  Autometer valikoimasta löytyy kupariputkea jossa muistaakseni jotain liitos helmiä mukana.. Tai itse ainakin viimeksi kävin teettämässä hiflexsissä kuorma autoissa käytettävistä rasvarin letkusta ja liittimistä kasatun rakennelman..
   
 4. belair54

  belair54 Gearhead

  Täytyy tutkailla autometerin valikoima us partsissa, saiko hi flexistä pieniä putkia vai teitkö letkulla tai nailonputkella?
   
 5. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Nippeli-Tepoltakin löytyy jotain ohutta kupariputkea-
   
 6. Rebel67

  Rebel67 1st gear

  Autometer putki löyty southwest tradesta numerolla 3224 (2406-02B) Ja hi flexin tekemä tuli taipuisana nailonina jossa jämäkät rauta nipat mittaristoon ja lohkon kylkeen, on tosiaan samaa letkua jota käytetään raskaan kaluston rasvareissa, joten kestää hyvin kulutusta ja lämpöä.
   
 7. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Kapillaari kupariputki, käytetään myös kylmäkoneikoissa esim. jääkaapissa.
   

Kerro tästä muillekin!