öljypohja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja keimo, 10.4.2007.

  1. keimo

    keimo 3rd gear

  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Luonnollisesti sen täytyy olla 360 koneeseen sopiva öljypohja, eli noista vaihtoehdoiks jää 30940 ja 30941. ensimmäinen on syvä, ja toinen vähän matalampi ja leveempi versio, ite ottaisin jälkimmäisen.
     
  3. keimo

    keimo 3rd gear

    lähinnä meinasin onko sumpun paikalla väliä, ettei ota palkkiin kiinni
     
  4. XVD

    XVD Gearhead

    on merkitystä, pitää olla keskisumpulla oleva
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    ...tai sitten keski/takasumpulla josta raidetanko menee läpi, mutta mä luulen, ettei sellaselle oo tässä tapauksessa tarvetta
     
  6. keimo

    keimo 3rd gear

    ääh no mahtuukohan toi 30941? 30940 olis keskisumpulla
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kummankin pitäis mahtua, toi 41 loppunen SAATTAA vaatia pikkasta K-palkin takapään uudelleen muotoilua, mutta todennäköisesti ei. Sillä saat kuitenkin kolme senttiä lisää maavaraa tohon 40 loppuseen verrattuna, ja ihna kauheen ylös ei jää toikaan. Kumpikin ne on keskisumppusia, toi 41 loppunen vaan leviää alaspäin pikkasen ja on matalampi.
     

Kerro tästä muillekin!