Öljyrenkaiden end gap, Caddy 429

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pau, 10.6.2019.

Tags:
  1. pau

    pau 1st gear

    Täysi remontti menossa ja pientä huolta on nyt noiden osien toleransseissa. Deluxe rebuilt kit tuli CaddyDaddyltä 0.02" ylikoossa, öljyrenkaiden päittäisrako on uusissa osissa jo valmiiksi liian suuri. Speksi on kuluneelle moottorille 0.055" maximi, nyt renkaiden rako on 0.075" jo valmiiksi. Puristusrenkaat on kaikki ok, 0.015" eli speksin tiukasta päästä mutta öljyrenkaat ( 3 osaiset ) on vertailussa alkuperäiseen vakio boren kokoiset ihan selvästi.

    Reklamoin asiasta ja sain uudet renkaat joista luvattiin end gapiksi 0.03" valmistajan mukaan, valmistaja vielä oli sanonut että on ihan ok pistää kone kasaan valmiiksi väljillä renkailla mutta ei oikein haluaisi tehdä savukonetta. Uudet korvaavat renkaat tuli juuri viikonlopuksi ja vertaillessa ne oli edelleen täysin saman kokoiset. Voisko olla että Grantilla on käynyt pakkausvirhe ja on mennyt stock kokoa ylikoon laatikkoon, vai onko noilla öljyrenkailla oikeasti niin väliä ?

    p.
     
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Käytännössä noissa oil control ringeissä on tärkeintä että välystä on tarpeeksi. JE:kin ilmoittaa oil-control ringien välyksen muodossa "vähintään". Se keskimmäinen rengas kuitenki hoitaa sen öljykontrollin, ja nuitten päät vielä tulee eri kohdin. En ainakaan ite stressais liikaa.
     
  3. pau

    pau 1st gear

    Lähinnä se mietityttää että jos koko öljyrengaspaketti on std poraukselle, se keskimmäinen rengas joka pitäisi toimia jousena on myös liian lyhyt ja ei purista renkaita putkia vasten kunnolla. Nythän nuo öljyrenkaat on niin löysät itsessään että hädin tuskin edes pysyvät reiässä mittauksen ajan.

    Ei huvittais niputtaa öljypoltinta..

    p.
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Vaikuttais että on ihan oikeat renkaat. Kun niitä yksittäin laittaa sylinteriin, niin löysiä niiden kuuluukin olla.

    Laitappa yhteen mäntään pelkät öljyrenkaat paikalleen ja tarjoa pyttyyn, huomaat heti onko oikean kokoiset.
     

Kerro tästä muillekin!