Oikeaa harrasteautomusiikkia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja PauliP, 15.9.2004.

  1. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    voi olla että olen jo kertonut sen että harrasteautoiluun ei liity minun mielestä erikseen mikään musiikki.
    koneen ääni riittää..
     
  2. jaron

    jaron 1st gear

    toisessa topikissa sohaisin kusiaispesää musiikin tasosta näyttelyssä. yli 20 vuotta amerikan autoja/ harrikoita harrastaneena en koskaan ole digannut vanhasta rokabillystä. kyllä kaikki saa purnata/ valita musansa itte.
    kyllä rokkia on soitettu pula-ajan jälkeenki, ja oikean Fiftarin tunnistaa jo kaukaa: Fiftarilla on muijakin 50-luvulta tai vanhempi :)
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

  4. Henko

    Henko 1st gear

    Enpä oo kyllä ikinä jaksanut stressata siitä, mitä muut olettaa mun kuuntelevan. Ei juuri kiinnosta. Kyllä mää kuuntelen enempi rockabillyä, kuin metallinpaskaa, mutta kävin mää silti Nummirockissa kattomassa Venomia, ku se on niin vitun kovaa heviä. Oikeen heviheviä. Samalla ku ois Ellivuaressa ollu kekkerit kans.
    Punkkarit joskus ihmettelee, kun mää huudan niitten kans jotain Peter and the test tube babiesia. Viimeks ku tein autoon johtosarjaa, kuuntelin Leonard Cohenia, että pysyy rauhallisena, että muistaa kytkemänsä johdot :D
     
  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    speden pronominirock
     
  6. Henko

    Henko 1st gear

    Luin kerran levyarvostelun Spede Pasasen ja Simo Salmisen Rotestilaulu/Pronominirockista (olikohan ne biisit nyt noin päin?). Se oli lyhyt ja ytimekäs, 10 pistettä, ja kuvauksessa luki "Eipä klassikko".
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    1340 V2 oli hyvää harrasteautomusiikkia aamulla.
     
  8. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Omaan makuun on kuulunu ihan junnusta asti outlaw-country vaikka aikanaan se ei kavereilta paljoo kehuja saanu. Harrasteautossa tosin soi Jake Brake suorista rosteri-putkista :D .
     
  9. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Hienoa !!! Itelläni Country on soinut myös teini-ikäisestä lähtien. Joskin olen kuunnellut koko countryn erittäin laajaa kategoriaa pois lukien tämän nykypäivän country-popin. Aina olen ihmetellyt countryn vähäistä suosiota ja ennakkoluuloja suomessa. Ihmiset eivät tosiaankaan tiedä mitä kaikkea musiikin tyylisuuntia löytyy countrysta. Takuuvarmaa automusaa kaikkiin tunnetiloihin !!!!
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ei ainakaan leidi kakkaa :wc:
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    denverin jonin annies song ja country roads on hienoja kipaleita,
    mitä tällainein alotteleva kanri kuuntelija uskaltaisi kokeilla??? ei ainakaan sitä diili kilpailijaa, muutama viteo katsoin ja kuuntelin juutuubista, hieno ääni miehellä, mutta hänen musa hirveeta kakkaaa :wc: :wc:
     
  12. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Ompas kiva kun on muitakin country-äijiä täällä :D . Kyllä itelläkin ihan laidasta laitaan tuossa LP-hyllyssä on ihan Bluegrass:sta westerniin ja outlaw:n 8) . Oikeestaan kaikki muu menee paitsi just tää uus purkka-pop-country, ja sit en ihan kauhee sellasen vollon-vollon tyyli kuuntelija ole, mut kaikki menevämpi käy. Omia suosikkeja on Waylon Jennings, Johnny Cash (ei ihan vanhin tuotanto), Willie Nelson (tietyt biisit), Jerry Reed, David Allancoe (jotkun), Hank III, Glen Campbell, Hoyt Axton (tietyt biisit), Dale Watson, Charlie Daniels... ja paljon muita 8) . Niin ja tietty C.W. McCall!
     
  13. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Country Roads onkin hieno biisi :D ! Tuota riippuu mistä tyylilajista tykkäät, mut menevämpää countrya esim. Johnny Cash albumit: Boom-Chicka-Boom, Silver, Mystery of Life, San Quentin, Folsom Prison (aito live albumi); Waylon Jennings: Ol'Waylon, Waylon Forever, Ramblin' Man, Musicman; C.W. McCall: Black Bear Road; Charlie Daniels: Super Hits; Jerry Reed: East Bound and Down.... Onhan näitä :D .

    Uudemmista: Shooter Jennings: Electric Rodeo; Hank III: Straight to Hell...
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Aika harvakseen tuloo nykyään muuta kuunneltua kuin countrya... Noista nykyisistäkin kantrimusiikin tekijöistä ja laulaa luikauttajista löytyy hiton hyviä, jopa Suomesta!!
    Enivei, Waylon Jennings on/oli outlaw-kantrin kingi, ainakin mun mielestä...
     
  15. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Country-auto- musaa !!!

    Tätähän löytyy aivan mielettemästi...Alabama,John Anderson , Dierks Bentley , Brooks & Dunn, J.J.Cale ,Charlie Daniels , David Allan coe, Confederate Railroad ,Joe Diffie ,Eagles, Steve Earle, John Fogerty, Merle Haggard, Alan Jackson, Toby Keith, Kentucky Headhunters, Chris LeDoux, Montgomery Gentry, David Lee Murphy, Prad Paisley, Billy Joe Shaver, Blake Shelton, Marty Stuart, Aaron Tippin, Travis Tritt, Dale Watson, Dwight Yoakam.... vain muutamia mainitakseni... yli 800 levyä löytyy... VOIN SUOSITELLA !! Kun jonkun aikaa on tutustunut Countryyn niin mikään muu ei enää kelpaakkaan !!!

    You Tube on hyvä tutustumispaikka ja levyjä voi tilata halvalla vaikka cd-universeltä
     
  16. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Aika loistavaa kamaa myös: Scott H. Biram "Graveyard Sift".
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead

  18. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Jep, country soi täälläkin. On ihan totta, että Countrysta löytyy paljon tyylisuuntia. Iiseimmillään se on englanniksi äännettyä suomi-nyyhky-iskelmää. Suurin syy, miksei se oo täällä sen suositumpaa, on varmaan ennakkoluulot. Toinen syy on tietysti nää duckin´soittolistaradioasemat, jotka määrää, mikä musiikki on "hyvää". Nykycountrysta radioissa on ihmeen paljon viimeaikoina soinut Lady Antebellumin Need you tonight. Sitäkään ei varmaan Radio Novan kohderyhmään kuuluva kuuntelija ensimmäiseksi countryksi miellä.
    http://www.youtube.com/watch?v=qv3PJ1YSHFs&ob=av2e]Tämä Glorianan biisi Wild at heart sais varmaan radioissa soittoaikaa, jos levy-yhtiöt haluais myydä täällä countrya.
    Tossa ylempänä joku mainitsi Diilissä olleen Trace Adkinsin. Se biisi, minkä se esitti siinä oli aika löysä, mutta on sillä sitä harrasteautomusiikkiakin: http://www.youtube.com/watch?v=8kvtwfNT7sM&ob=av2e
     
  19. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Pikku kevennys tähän väliin, tiiätteks miks country:sta ei voitehdä räppiä?

    No, jos levyy soittaa takaperin niin muija ei lähteny, äijä ei ratkennu ryyppää, koira ei kuollu ja sais duunin takas :rotfl: .
     
  20. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Meillä tää country touhu on menossa jo kolmannessa polvessa, siis isäni aloitti jo '60-luvulla diggailee sitä ja nyt oma poika on kans remmissä mukana :D . Noin puolet LP:stä on isän alkuperäisiä ja ihan uutta vastaavassa kunnossa.

    Ittelle mieleen painuvin kokemus oli kun Johnny Cash kävi ekan kerran Suomessa, Lahdessa, ja ajettiin puolen Suomen halki räntäsateessa sitä kattoo_Olin jotain 6v. Meillä oli kaikilla stetsonit, bootsit ja muu alan reksvisiitta tietysti päällä. Kun ekan kerran pimeessä hallissa kajahti "Hello! I'm Johnny Cash!" oli fiilikset sellaset et vieläkin iho menee kananlihalle 8) .
     

Kerro tästä muillekin!