Oisko kellään myydä 34 Fordin lasikuitu konepeltiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja budweiser, 19.3.2020.

  1. budweiser

    budweiser Gearhead

    Tunnelramin takia hakusessa 34 Fordiin konepelti johon raaskisi puhkoa reiän.. eli lasikuituinen käy hienosti..
    tarjoa 0400-278 279
     
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Sais laiskuudelta vallan niin olis muotti kohta valmis.Toukokuulle mennessä astinlaudat ja konepeitto pitää olla tehtynä.Sais mainoskorin valmiiksi.
     
  3. budweiser

    budweiser Gearhead

    Saisinko mie sitä motivaatioo ja tuotantonopeutta nostatettua jos tuon vielä kaupanpäälle Koskenkorvalla valmistetun vatupassin :)
     
  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Hyvät jäbät saavat ilman voiteluaineita.Nekin rahat kannattaa laittaa omaan projektiin.Huomenna ja viikonloppuna on tehtävä hionnat ja ruiskutettava lakka .
     
  5. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Sain eilen välimaalauksen tehtyä.Pitää mennä nyt katsomaan onko vanhamaalijämä kuivanut kovaksi.Tänään vesihionta ja maalaus,lakkaus.Jospa viikon kuluttua olisi muotti valmis.
     
  6. budweiser

    budweiser Gearhead

    Uppeeta Täällä ootellaan jo saha valmiina että pääsee siihen keskelle reikää kairaamaan...(automiehen pilkki reikä)...
     
  7. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

  8. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Laittelin mallinpäälle kaksi kerrosta lasikuitua ja huomenna lisää.Ensiviikolla muotin kiilloitus ja eka valu.Teen vielä sisäosan ja siitä muotin niin on sisältäkin hieno
     

Kerro tästä muillekin!