Old Kool numero 3 tulee painosta keskiviikkona 28.10

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 28.10.2014.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    [​IMG]

    Uusi Old Kool on tällä kertaa eurooppalais-amerikkalaisten tehdascustomien äärellä Virgil Exnerin ja Frank Sinatran hengessä. Stutz 1972, Facel II, Ghia L 6,4, Mercer Cobra... Tutustumme myös factory custom-henkeen valmistettuun 1939 Mercuryyn, customoituun streamline-Volkswageniin ym... Tilaajilla perjantaina tai maanantaina, Check it out!
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Tilatkaa, hyvät ihmiset, Old Kool. Lehti on jo fyysiseltä olemukseltaankin taideteos. Ja sisältö ajoneuvokulttuurin aatelia. Konkreettinen media näinä verkkopohjaisen toimituksellisen aineiston aikoina.
     
  3. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    Jokohan numero 4. on matkalla (vk 51) vai sössikö Itella/Posti?
     

Kerro tästä muillekin!