Old Kool numero 5 tulee ensi viikolla!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 10.9.2015.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    No niipä, kyllähän tätä on vähän jo venttailtukin. Toimitus on nöyrää poikaa ja toteaa, että vaikka vuorokauden kaikki valveillaolotunnit on käytetty tarkasti työn tekoon, ovat Do-Dadsien järjestelyt ym. vieneen niin paljon aikaa, että vasta nyt on lehti saatu painajaisfirmaan. Saamme lehden ensi viikon alussa ja siitä sitten alkavat postitukset. Kiitos että jaksoit odotella!

    [​IMG]
     
  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Sulla on varmaan vaan liian vähän niitä valveillaolotunteja! :lol: Hienoa, että tämäkin näkee viimein päivänvalon, ja hyväähän jaksaa aina vähän odottaakin...
     

Kerro tästä muillekin!