oldbuickparts.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Buickustom, 19.1.2010.

 1. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Onkos kukaan tilannut täältä mitään tai muuten tiedä luotettavuudesta:
  http://www.oldbuickparts.com/

  Tarvii '49 Buickiin uudet iskarit ja mainostavat tuolla korjaavansa jos lähetän risat. Uusia tai ehjiä ei tunnu löytyvän.
   
 2. hara64

  hara64 1st gear

 3. arska75

  arska75 1st gear

  On tullu tilattua jos jonkin verran osaa -55 centuryyn ja hyvin pelaa pojilla toimitukset.
   
 4. Ana.

  Ana. 1st gear

  -54 Buickiin löytyny hyvin osia. NOS ja käytettyä.
  Tilaukset on toimineet hienosti.
   
 5. B 50

  B 50 Gearhead

  Huhujen mukaan noita ihan Suomessakin korjattu. Postit sinne, postit tänne + remppa, vrt päädyt auki, hoonaus, uudet kumit sisään ja nippuun.
   
 6. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Ei ole korjaussarjojakaan löytynyt mistään.
  Jos purkais ja ottais malliks vanhat niin löytyisköhän sitten...
   
 7. nimat-13

  nimat-13 Gearhead

  Voi korjata

  Ne voi korjata ihan itsekin nuo iskarit,purkamisessa ei vaikeuksia pitää vain merkitä varret ym et tulevat oikeeseen asentoon akseleilla jos niissä ei ole booreissa sitä et käy vaan yhteen asentoon.Ja silloin jos iskari on edessä samalla ylätukivarsi niin sen voi purkaa kun sahaa halki sen varren siitä mistä ovat yhteen liitetyt ja hitsillä kasaan sillai ettei varsi lämpiä paljon.Akseleilla on korkki tai huoparengas tiivisteet ja niihin löytyy stefat kun kattelee mitoilla stefa kaupan tiskiltä, muuta noista ei oikein mene jos ei kauheesti vettä ole muhinut sisällä.Pienet syöpymät ja kulumat ei haittaa ne toimii sen verran kun on tarpeen kun ei ne uutenakaan mitkään hyvät ole.
   
 8. hara64

  hara64 1st gear

  näytti olevan tuolla myynti osastolla taka sammakko iskarit myynnissä :wink:
   

Kerro tästä muillekin!