Olds 307 nakutus sensori / knocking sensor sijainti?

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ajw, 27.9.2016.

 1. ajw

  ajw 3rd gear

  Alkaa olla saastelaitteet 1990 capricessa paikoillaan ja hituvirtapiuhatkin paikoillaan. Nyt on ongelmaksi noussut se jotta en löydä knocking sensoria ja piuha on vielä vapaana. Päähän on semmoinen ovaalin muotoinen ja keskellä tappi jossa reikä johon sensorin tappi sitten mennöö. Yksi kaapeli ja väri tumman sininen. Elikkäs jos joku voisi jelppiä ja ottaa vaikka kuvatuksen kun tässä on nyt ehdotuksia tullut laidasta laitaan, mutta vielä ei ole löytynyt....

  ps. ja tosiaan kansiremonttia aloiteltiin pärnäsellä, mutta sitten kiinnostus loppui - otin sitten kotia ja ruuvaillut tässä kesällä takaisin nippuun...pahaksi onneksi eivät olleet merkanneet suurinta osaa alipaineletkuista ja hituvirtajohdoista ;-)
   
 2. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  löytyiskö lohkon sivusta
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  En tiedä missä se on Olds 307 koneessa, mutta katsoisin ensin sieltä loogisimmasta paikasta eli jommalta kummalta puolen lohkoa.
  Noin se on ainakin Cheyn ruutta koneissa, apparin puolella lohkon alalaidassa veden tyjhennyspropun tilalla on iso pyöreä KNOCK-anturi.

  Edit: Vaikuttas olevan siellä myös Olds 307:ssa...

  http://www.442.com/oldsfaq/ofe307.htm

  "ESC (Electronic Spark Control) was added to 1988-90 307's. On these engines, the knock sensor is screwed into the driver's side coolant drain hole."
   
 4. ajw

  ajw 3rd gear

  Joo se löytyikin sieltä kuskin puolen pakosarjan edestä lohkon kyljestä. Eli silleensä vähän alapuolella ja se palkkikin siinä häiritsemässä näkyvyyttä ;-)
   

Kerro tästä muillekin!