Olds 350 nokan hold down spring tms?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mika.p, 1.9.2012.

  1. mika.p

    mika.p Gearhead

    Eli kuuluuko laahuri mallisen eli vakio nokan kanssa tuota jousta joka on siis jakopäänkopan ja nokan välissä?

    Perhana kun niin pitkä aika tuon purkamisesta ja muistelin että ainakin 307Y rullanokallisessa tuo oli mutta varmistaakseni kyselin ennenkuin laitan kokonaan koneen kasaan.
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Ei oo sellasta laahurissa, eikä heikon muistikuvan mukaan edes rullanokallisessa 307 koneessa. Nokan edessä, rattaan takana on levy joka ruuvataan lohkoon kahdella pultilla joka hoitaa pituussuuntaisen kohdistuksen. Jälkiasennus-rullanokat vaatii sen lohkoon jossa ei reikiä levylle.
     
  3. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kyllä se on rullanokkakoneissa alunperin. Jousen etupäässä on silloin myös se muovi- tai bakeliittinappula. Etupään levyn mahdollisesta kulumajäljestä näkee että onko se ollut alunperin. Mutta laahurinokkakoneissa niitä ei tosiaan ole kun nokka pyrkii taaksepäin nostajienkin voimasta.
     
  4. mika.p

    mika.p Gearhead

    Jep päättelinkin tuosta jo kun ei ollut kulumaa niin ei sinne voinut sitä kuulua, muistelin sitä kun 307Y purin niin siellä kyllä jousi oli.

    Sitten uusi kysymys kun laitoin comp camsin xe268h nokan niin voinko käyttää 3a kansien alkuperäis vena jousia vai pakkoko sinne on hommata compin suosittelemat?

    Ohje tosin sanoo että pitää käyttää compin jousia, kaiketi sellaiset sinne paree ois laittaa...
     

Kerro tästä muillekin!