Olds 88 ja tietysti Diesel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja sartuo, 14.5.2007.

  1. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Ehkä tuote on niiin mahtava, että myyminen on ajanhukkaa? Itse en kyllä ollut niiin kiimainen, että ilman tarkempia tietoja olisin lähtenyt halki Suomen ostoksille rahatukko känsäisissä käsissäni.. Varsinkin kun pyynti ei ole pieni verrattuna muihin delta 88:hin. Minä varmaan olen semmoinen outo ostaja joka tykkää saada tietoa ennen 400km sinne ja 400km takaisin ostoreissua. Snobina kiinnosti mm. onko auto ajokunnossa (kun näköjään on seissyt ilman kilpiä pitkään) / voidaanko laittaa ajokuntoon ja voivatko hankkia siirtolaput.. Mutta kyllä tosiostajan pitää nenäkkyytensä pitää kurissa.


    Viimeinen DX koneinen B-kori vuosikerta oli 1986. Ja tuo 1991 on huttua ainakin tehtaan osalta. Rahasta toki mikätahansa paja moisen konversion olisi (tai on) varmaan tehnyt tuohon uuskoriseenkin..
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Siinä liikkeen katolla on kyltti "usa cars" tai jotain sinnepäin. Eli jos myyvät olssin pois niin saattaa käydä että firmassa ei oo enää yhtään amerikan autoa vaan jotain volvoa tms volkkaria pelkästään.
    :lol:
    En tiedä tarkkaan päivän tilannetta että onko tosiaan ainoa jenkki mutta joskus talvella siinä pihassa oli vielä chevy piilofarkku jopa alle viiden tonnin hintalappu ikkunassa...! Kai sekin on sitten vahingossa myyty kun ei oo hetkeen näkyny?
     
  3. sartuo

    sartuo 1st gear

    Sitä mieltä minäkin olin,jos tehdastekoisestä puhutaan.Pitäisköhän soittaa piruillessaan pietarsaareen että mitä ne ukot meinaa,eikö ne Suomee osaa?? :) Siistin näköinen auto,kiva jos sais lisää kuvia,mutta eivät kai kiireiltään ole ehtineet,kun vasta 2 vuotta on mennyt päivityksestä..
     
  4. DX

    DX Double Gearhead

    Mä olin kaupoilla muutama vuosi sitten uuskeulaisesta -87 Chevy Capricesta STW 3+3 paku DX padalla.
    Käsittääkseni kone oli laitettu autoon Suomessa maahantuojan toimesta jo ennen ensirekisteröintiä.
    Ainakaan otteessa ei ollut mainintaa tekniikanvaihdosta.

    Jokatapauksessa mielenkiintoinen konstruktio se oli, näitä ei varmaan montaakaan ole tehty.

    Auto meni sivu suun koska se oli edullinen ja erehdyin vatuloimaan ostopäätöstäni yön yli, seuraavana aamuna oli jo myyty kun menin sitä iltapäivällä ostamaan, harmittaa vieläkin koska auto oli erittäin siisti. :oops:
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Tai auto oli Suomelle tyypilliseen tapaan ylivuotisenä käyttöönotettu 1986 malli, johon oli jossain vaiheessa vaihtunut uudemman keulapala?

    Mahdollisuuksia on monia. Itsellani on otteen mukaan 1981 mallinen diesel Olds. Vinin mukaan auto on 1980 mallinen. Eli Keväällä 1980 tehty.

    Varastossa seisoneet leimattiin vasta näköjään kun joku ne osti. Jos vuosi vaihtui, niin malliksi tuli tuoreempi.
     
  6. sartuo

    sartuo 1st gear

    Kyllä ne hyvät aina menee,taitaa mennä huonommatkin nykyään :lol: Vähän kyllä polttelis taas Diesel Oldssi.. Aikoinaan ei autokaupassa ottaneet vaihdossa kun kyselin tai ainakaan juurikaan hyvittäneet,ei ehkä nykyisinkään mutta kauppa silti käy.Kattelin tossa amerikkalaisia vaihdokki sivuja,ei niitä paljon ole sielläkään tarjolla ja jos on kyllä ymmärtävät hinnan vrt.bensa malleihin.Käyttivät ilmaisuja rare (harvinainen) tai famous (kuuluisa) Olds diesel :rotfl: Mitähän sellaisen rahti+ verot ois jos sellaisen löytäis?
     
  7. sartuo

    sartuo 1st gear

    Voiskohan vielä löytää hyvän "uusi"koppasen diesel oldsmobilen suomesta?Mukaan en lue Pietarsaaren myynnissä/ei sittenkään yksilöä,tai mistä sen kunnon vois tietää :)
     
  8. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  9. sartuo

    sartuo 1st gear

    Ei saa,kaverihan ilmoitti ettei ole minkäänlaisia papereita,ja norjan tuonti malli,eli verokin lisäksi.Mutta varaosia saa.
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kyllä vois saada.. :odroll: Ei laillisesti mutta "identiteetin vaihdolla".. eli toimenpide on hieman yksinkertaisempi kuin korinvaihto.
    Otetaan vain runkonumero ja paperit vastaavanlaisesta paalattavasta hylsystä.. :lol:

    Mutta hei, niinhän ei sitten saa tehdä!! :soosoo: Tuli vain mieleen miten vois mennä ali siitä missä aita on korkein.. :poff:
     
  11. sartuo

    sartuo 1st gear

    Jep,ainahan kokeilla voi jos vaikka läpimenis..
     
  12. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  14. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Joo, tuo mullakin kävi mielessä. Noin onkin tapahtunut useammalle GM-autolle erään haapajärvisen toimesta.

    Mä oon aina jostain syystä sympatiseerannut Olds-dieseleitä.
     
  15. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Noi jenkeissä myytävät on yllättävän siistejä ja orkkiksia Suomi-veljiin nähden...
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kaverilla oli aika loppuunajettu -79 Delta Diesel (rekisteri NAM-22, lieköhän vielä radalla) ja sillä kun silloin aikoinaan kovin reissattiin niin oli mielessä ajatus hankkia moinen tulevaisuudessa mr-kilpiin. Taitaisi kannattaa yrittää etsiä jenkeistä..
     
  17. sartuo

    sartuo 1st gear

    Pitää paikkansa,yleensä hyvä kuntoisia autoja.
     
  18. sartuo

    sartuo 1st gear

    Joo tuo olempänä ollut jenkeissä myytävä Caddy Diesel ois makee :)
    Iltalehdessä kirjoittivat viime vuonna uusista Diesel Caddystä,jonka mainostivat olevan maailman ensimmäinen diesel Cadillac.No heti luuri korvaan ja puhelu toimittajalle ja oikaisua asiaan,ei ollut kuullutkaan 5,7 diesel caddysta,vetosi vaan että kirjoitti suoraan tehtaan lähettämästä aineistosta.(helppo homma,kopsaa vain toiselta,eikö tommonen ollut ainakin koulussa rangaistavaa? :lol: )Ei taida autotoimittajatkaan paljon autoista tietää..
     
  19. sartuo

    sartuo 1st gear

    Mites,villi veikkaus mitä ton ylempänä olleen Diesel Caddyn hinta ois Suomessa eli rahti+verot,jos auton hinta jenkeissä 1600 taalaa?
     
  20. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Tullin tyylin kehitellä verotusarvoja tietäen: Kirjoita valitsemasi luku paperille, katsele kuun asento ja hernesopan lämpö, tarkista vielä Australian valtionvelka ja päättele siitä? :)

    -Janne-
     

Kerro tästä muillekin!