Olds Delta 88 Royale 5.7 d tai dx vm. -78

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja HenkkaS77, 24.8.2005.

 1. HenkkaS77

  HenkkaS77 1st gear

  Mitäs sanoo asiantuntijat, kun olis tuollanen Oldsi kiikarissa ja omistaja kertoi kampiakselin takapään stefan vuotavan öljyä. Auto jättää kuulemma pienen lätäkön alleen kun seisoo kauan.
  Eräs lähde kertoi sen olevan tuolle koneelle enemmin ominaisuus kuin vika..?? Tiettyyn rajaan asti tietysti..

  Mitä mieltä kansa täällä, uskaltaako latoa taalat pöytään vai iskenkö käteni paskaan jos sen teen?
   
 2. rocketman

  rocketman Gearhead

  Noilla tiedoilla onkin "helppo" suositella tai olla suosittelematta 27-vuotta vanhan auton ostoa. Jos kiintolenkki pysyy kädessä, eikä naapureiden hölmistyneet ilmeet haittaa, niin go for it. D/DX moottoreista löydät haku -toiminnolla. Samoin Deltasta.
   
 3. herrakani

  herrakani 1st gear

  Sen takastefan vaihtaa näppärästi. DX:n menee Ford 460:n stefa. Otat öljypohjan pois, siinä joutuu ehkä taiteilemaan, sitten öljypumpun, sitten runkolaakeripukin, sitten vedät vanhan tiivisteen sieltä pois ja asennat uuden varoen rikkomasta sitä. Sit runkolaakeripukki momenttiin ja öljypumppu _ja_öljypumpun_käyttöakseli_ paikalleen.
   
 4. ajo

  ajo 1st gear

  En ehkä mikään asiantuntija, mutta...

  - Onko se moottoriöljyä vai laatikkoöljyä?

  - Tarkista ehdottomasti kaikki ovien alalaidat. Nämä näyttävät olevan ruosteherkkiä alueita !

  Yleisesti Olds on sama kuin esim. Caprise (tai vastaava), yksityiskohtia lukuunottamatta. Tästä johtuen Chevyn osat käy aika pitkälti myös Oldsiin. Esim. ovien rungot ovat samat mutta ovipellit ovat erillaiset.

  Kuten yllä on todettu, jos laittaminen ei tuota ongelmia niin minusta tuon kokoinen risteilijä on ihan kiva cruisailupeli :-\
   

Kerro tästä muillekin!